Punguța cu doi bani se vede la cinema, în weekendul 7-8 mai

Sub îndemnul „Hai la Teatru la Cinema!”, copiii și părinții sunt așteptați în weekendul 7-8 mai să urmărească pe marile ecrane ale cinematografelor proiecția spectacolului de teatru „Punguța cu doi bani”, o producție a prestigiosului Teatru Ion Creangă.

Duminică, 8 mai, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în București pe marile ecrane ale Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, Cineplexx Titan din Auchan Titan și Cinemax Veranda din Veranda Mall.

La nivel național, pe 8 mai, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în nouă cinematografe partenere ale campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” din șapte orașe: București, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia și Târgu Mureș.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în localitatea lor sau românilor din străinătate. Astfel, iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacolul „Punguța cu doi bani” pe platforma de streaming www.scenatv.ro. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s