“Ajuta-ne sa ajutam!”, o campanie sustinuta de Andreea Marin si initiata de Dr. Dragos Zamfirescu

“Ajuta-ne sa ajutam!” este indemnul medicilor voluntari din Asociatia ZETTA, care au pus umar langa umar si au hotarat sa faca 50 de operatii complexe de reconstructie pro-bono intr-un an. Iar campania a depasit toate asteptarile!

Andreea Marin este una dintre persoanele implicate activ in aceasta campanie!

„Oameni ale caror vieti au fost date peste cap fie de un incendiu, fie de un accident soldat cu rani grave sau amputatii, fie de un cancer ce a lasat urme pe corp sau de malformatii diverse – si, din pacate, nimeni nu are garantia de a fi ferit de un asemenea necaz – au atata nevoie de noi! Sunt onorata sa pun umarul, sprijinind medicii voluntari, va multumesc daca veti hotari sa faceti la fel”, spune Andreea Marin.

Sub coordonarea initiatorului, Dr. Dragos Zamfirescu – medicul roman ce si-a castigat renumele in tara, dar si peste hotare, prin reusitele sale in sala de operatii, dar si prin inovatiile sale in medicina , cele 50 de interventii dificile planificate intr-un an au avut loc in doar 5 luni!

Dr. Dragos Zamfirescu si Andreea Marin
Dr. Dragos Zamfirescu alaturi de Andreea Marin

Campania continua si, pentru a deveni mai eficienta, vine cu noutati. O operatie de reconstructie are costuri considerabile, dar cum munca, priceperea si timpul doctorilor sunt gratuite in beneficiul pacientilor, in acest caz prin voluntariatul medicilor, singurul cost ce trebuie acoperit este cel al consumabilelor necesare in orice interventie.

Acestea sunt comandate de asociatie la furnizorii de echipamente medicale si sunt costuri ce nu pot fi evitate. Dar atunci cand pacientul ajunge deja pe masa de operatie, in Clinica Zetta, unde au loc interventiile, e clar ca solutia a fost deja gasita. Fiecare donatie, oricat de mica, e atat de importanta.

Cum poti ajuta

Un SMS trimis la numarul 8838 cu textul “ZETTA” inseamna o donatie de 2 euro!  Donatiile se pot face din retelele Vodafone, Digi Mobil, Telekom Romania Mobile si Orange si nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament.

Cei care nu pot dona prin SMS, o pot face prin MobilPay la link-ul http://asociatiazetta.ro/donatii-online/.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s