AIESEC București invită tinerii la „Heading for the Future”

Tinerii care vor să-și îmbunătățească experiența profesională, să experimenteze noi domenii de lucru și să-și dezvolte aptitudinile sunt așteptați la o nouă ediție a evenimentului „Heading for the Future”.

Organizat de AIESEC București, evenimentul îți propune să le ofere tinerilor o nouă oportunitate de orientare în carieră, precum și șansa de a interacționa cu multiple companii și specialiști din domenii diverse.

Evenimentul „Heading for the Future” va avea loc în București în perioada 6 noiembrie 2023- 4 decembrie 2023 și va fi format din workshop-uri ținute de companii și de speakeri acreditați și specializați în diferite domenii de interes, în regim fizic și online.

În cadrul evenimentului, tinerii au posibilitatea de a descoperi diverse domenii de interes, precum: resurse umane, vânzări, dezvoltare afaceri, IT, marketing, digital marketing, management, finanțe. Datorită interacțiunilor cu diferite companii, vor avea oportunitatea de a se familiariza cu mediul profesional prin workshop-uri și experiențe simulate de muncă.

Mai multe detalii despre evenimentul “Heading for the Future București” se găsesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s