Ai curaj sa lupti pentru ce conteaza? „Mosley: povestea trolifantilor” acum, in cinematografe!

O noua animatie pentru toata familia si-a facut loc in programul cinematografelor, din 4 octombrie. Este vorba despre „Mosley: povestea trolifantilor”, distribuit de Ro Image 2000 si Programs4Media, subtitrat sau dublat in limba romana.

Pentru a-si salva familia, Mosley porneste intr-o aventura fantastica pentru a-i gasi pe Cei Drepti, dar, spre marea lui surpriza, afla un secret care ii dezvaluie adevarul despre propriul sau neam…

Mosley, alaturi de familia lui de Trolifanti patrupezi, traieste ca simplu muncitor la ferma detinuta de Simon, un individ extrem de nemilos.
Intr-o seara, dupa ce Mosley a tras cu plugul toata ziua, fiul sau, Rue, vine sa-i spuna foarte entuziasmat ca a descoperit ceva magic in padurea de langa ferma. Bera, sotia insarcinata a lui Mosley, isi convinge sotul sa mearga cu Rue acolo, sa vada despre ce e vorba.

Desi e frant de oboseala, Mosley se lasa induplecat de fiul sau, si merge in padure. Acolo, Rue ii arata ce descoperise: o pestera ai carei pereti erau acoperiti cu desene care reprezentau Trolifanti ca si ei, cu imensa deosebire ca acestia umblau drept, in doua picioare, si aveau… maini. Oare din ce motiv necunoscut ajunsesera Trolifantii sa umble cocosati, in patru picioare, si sa nu mai aiba maini?!

Asadar, Mosley e decis sa dea de Cei Drepti, care ar urma sa-l elibereze pe el si familia lui din sclavie, si sa le ofere libertatea mult visata. Insa aceasta misiune va fi extrem de periculoasa, caci pe urmele lui porneste Warfield, un vanator foarte brutal. Va reusi, oare, Mosley sa ajunga in fantasticul oras Kinesareath, lacasul Celor Drepti, inainte ca Warfield sa-l captureze, sotia lui sa nasca, si fiul sau, Rue, sa fie vandut altui fermier?

Ca si cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, Mosley descopera ca Cei Drepti nu sunt deloc asa cum si-i imagina, si ca nu pot sa-l ajute sa gaseasca libertatea, asa ca va fi nevoit sa se ridice si el la lupta impotriva inamicilor, si sa descatuseze, astfel, magia care il va ajuta sa devina, la randul lui, Cel Drept.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s