Arata-i lui Bitsy cat de curajos esti, la Therme!

Pana pe 30 noiembrie, copiii isi descopera superputerile de SuperEroi la Therme, alaturi de Itsy, Bitsy, SuperZAPA, Spinner, Spark, Dj Dodi si Sufletel. Zona Galaxy devine taramul supereroilor mari si mici! Copiii nu numai ca se distreaza, ci isi antreneaza superputerile alaturi de SuperEroii Itsy Bitsy si aduna bratari colorate cu superputeri ce deblocheaza super-premii si experiente!

Antreneaza-ti curajul cu Bitsy la Therme!

In fiecare saptamana, pana pe 30 noiembrie, supereroii mari si mici isi antreneaza superputerile si aduna bratari de supererou!

Saptamana aceasta Bitsy este alaturi de toti copiii care vin la Therme, in zona Galaxy, sa isi descopere si sa isi antreneze superputerea curajului! Curajul face ca orice tobogan sa para mic si orice supererou sa para mare, asa ca ne vom antrena superputerea curajului pe cele mai distractive tobogane.

Sambata, pe 12 octombrie, de la 14:00 la 16:00, Bitsy ii asteapta pe toti copiii la Therme, in Galaxy, sa se antreneze si sa construiasca impreuna cele mai curajoase amintiri!

Fiecare provocare saptamanala aduce o noua bratara care deblocheaza cate o superputere! Mai multe bratari, mai multe motive sa va bucurati de premii pentru intreaga familie.

  • Doua bratari? Atunci deblochezi un cadou pentru parinti.*
  • Trei bratari? Atunci parintii sigur merita o bratara de argint SuperMom sau SuperDad.*
  • Ai adunat toate cele 5 bratari? Vesti bune: o zi speciala pentru tine si familia ta la Therme!

* Mai multe detalii si regulamentul complet le gasesti aici!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s