Adi Ciuplea: Provocarea este sa fiu un tata mai bun fata de mine

Adi Ciuplea: Incerc sa fiu un tata mai bun in fiecare zi

O noua editie a emisiunii Tati in dialog ne-a facut cunostinta cu Adi Ciuplea, basistul trupei Vita de Vie, profesor de chitara bass si, cu siguranta nu in ultimul rand, taticul fetelor Clara si Thea. Din ce ne-a povestit, rockerul scolit la Conservator s-a dovedit a fi un parinte extrem de sensibil la nevoile copiilor sai, abordand in special educatia pe care fetele sale o primesc in Romania. Daca ai ratat interviul, te invitam sa il asculti in podcastul de aici.

Provocarea mea este sa incerc sa fiu un tata mai bun fata de mine, fata de cum am fost acum un minut, fata de cum am fost acum o ora, fata de cum am fost ieri, cand m-am enervat si poate n-ar fi trebuit sa o fac. Deci, lupta e cu mine insumi, nu e cu tata sau cu nimeni altcineva”, i-a spus Adi Ciuplea lui Alex Zamfir, gazda emisiunii.

De aici, s-a ajuns rapid la un subiect destul de sensibil pentru majoritatea parintilor: sistemul de invatamant din Romania. Nu numai cei doi tati in dialog au mentionat ca si-ar dori ca picii lor sa aiba sansa de a obtine o educatie in strainatate. Si alti parinti ne-au scris sa isi exprime aceeasi dorinta.

Fiind si el profesor, Adi Ciuplea are o viziune foarte proaspata despre ce ar trebui sa insemne educatia copiilor. Este de parere ca lucrul in echipa este esential pentru dezvoltarea oricui, ca nu ar trebui sa ne oprim din invatat doar pentru ca scoala s-a terminat si ca orice abilitate este la doar cateva click-uri distanta.

Asculta podcastul Tati in dialog pentru a descoperi cum este Adi Ciuplea cel mai bun tata pentru Clara si Thea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s