Adelin Petrisor: Un copil te vulnerabilizeaza foarte tare

Adelin Petrisor: Un copil te vulnerabilizeaza foarte tare

Este prima oara cand sunt invitat intr-o emisiune in calitate de tata al Smarandei”, a exclamat Adelin Petrisor, invitat in emisiunea Tati in dialog. Intr-adevar, putini il stiu pe jurnalist in rolul de tata si tocmai aceasta latura a sa am vrut sa evidentiem, in emisiunea Itsy Bitsy, alaturi de Alex Zamfir. Daca ai ratat discutia dintre cei doi tatici, asculta podcastul aici.

Adelin Petrisor lucreaza de peste 20 de ani in mass-media, cu precadere in rolul de corespondent de razboi. Poreclit si „Adrenalin”, jurnalistul nu pare sa stie conceptul de frica, referindu-se la activitatea sa ca fiind „o meserie ca oricare alta”. „Imi place meseria tocmai pentru ca imi da ocazia sa fac tot felul de nebunii. imi da ocazia sa cunosc tot felul de oameni, de la teroristi cautati, pana la laureati Nobel pentru pace”, ne-a povestit el.

Din 2009, de cand s-a nascut fiica sa, Smaranda, desi Adelin Petrisor a continuat sa mearga intr-unele din cele mai periculoase zone de razboi, jurnalistul a si inteles ce inseamna sa fii vulnerabil.

Un copil te vulnerabilizeaza foarte tare. Cea mai mare frica o ai dupa ce ti se naste un copil, pentru ca iti dai seama cat de fragili suntem, iti dai seama ca i se pot intampla tot felul de lucruri.”

I se pare ca meseria de parinte este cea mai grea din lume si considera ca „orice parinte se pensioneaza atunci cand moare”. In rolul de tata, Adelin Petrisor isi doreste sa fie mai relaxat si, cu timpul, sa inceapa sa fie mai putin protector fata de Smaranda.

Despre cum se joaca si isi petrece timpul in familie poti afla acum, in podcastul emisiunii „Tati in dialog”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s