Acum în cinematografe: Patrula Cățelușilor – filmul cel mare

Patrula cățelușilor: Filmul cel mare” aduce pe marile ecrane o continuare plină de aventură și suspans a filmului din 2021. Cei mai îndrăgiți eroi din popularul serial pentru cei mici revin în forță, de data aceasta într-o nouă misiune în care vor deveni supereroi. Chase, Marshall, Rubble, Rocky, Zuma, Liberty și Skye, cei 6 patrupezi neînfricați, au salvat mereu orașul și pe cei aflați în nevoie, iar acum sunt pregătiți să treacă la următorul nivel în Adventure City.

Cu toate că este iubită de copii, Skye a simțit mereu că nu este luată în serios de ceilalți membri ai echipei. Dar acum, când își dorește să le demonstreze tuturor că poate rezolva orice problemă la fel de bine ca ei. Iar întâmplarea face ca Skye să primească ocazia potrivită. Un meteorit misterios se prăbușește în oraș și îi conferă puteri supranaturale, nu doar ei, ci și prietenilor săi. Acum, ei pot face lucruri pe care alți eroi doar le visează.

Cu toate astea, oare prea multă putere îi va face să își depășească limitele și să uite ce înseamnă să facă bine? Sau vor ști să își folosească superputerile în beneficiul celorlalți? În timp ce își descoperă noi abilități, eroii noștri trebuie să înfrunte un dușman de temut, care a scăpat din închisoare și este hotărât să fure noile puteri ale membrilor Patrulei Cățelușilor.

Chris Rock, Jimmy Kimmel, Kristen Bell, Mckenna Grace, James Marsden și Kim Kardashian sunt doar câțiva dintre actorii care dau voce personajelor din acest nou film de animație. Cu o distribuție impresionantă și o poveste plină de acțiune și umor, „Patrula cățelușilor: Filmul cel mare” promite să aducă bucurie și emoție în inimile copiilor și părinților deopotrivă.

Așadar, pregătiți-vă pentru o aventură epică alături de Patrula Cățelușilor, care vor deveni Cățelușii cei Puternici, în lupta de a salva orașul și a păstra echilibrul între putere și responsabilitate.

Filmul este disponibil în toate cinematografele Cinema City din țară.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s