Actrita Ioana Picos, despre Cartea Titanilor: „Nutritie si retete culinare pentru copii”

Actrita Ioana Picos, una dintre cele mai convingatoare voci pro-viata din spatiul public romanesc, mama a doi gemeni minunati, a lansat de curand cartea „Nutritie si retete culinare pentru copii”.

Ineditul cartii – care este prefatata de insusi prof. dr. Pavel Chirila, cel mai cunoscut si iubit medic naturist din Romania – consta in faptul ca Ioana Picos a citit enorm, a experimentat indelung si a reusit, cu rabdare, stiinta si dragoste sa creeze cele mai potrivite combinatii culinare pentru diferitele varste ale copiilor.

Astfel, tinand cont de necesarul de calorii, proteine, vitamine din viata celor mici, autoarea a combinat gustos si sanatos elementele din natura, care sprijina dezvoltarea excelenta a micutilor.

Invitata in emisiunea Happy Music cu Marius Constantinescu, Ioana Picos a povestit despre cartea „Nutritie si retete culinare pentru copii”, dar despre ce a determinat-o sa scrie o astfel de carte.

Asculta mai jos interviul oferit de Ioana Picos: 

Toate retetele din cartea Ioanei Picos sunt probate in alimentatia propriilor copii, iar gradul de sanatate maxima a “Titanilor“, precum si buna lor dispozitie, arata o reusita deplina!

Retetele Ioanei sunt fara carne (exceptand-o pe cea de peste), dar ele asigura fara probleme necesarul unei zile, in functie de varsta copilului.

“Cartea reprezinta reintoarcerea la alimentatia simpla, la alimente lipsite de E-uri, la moduri de gatire lipsite de <<preparate ad-hoc>>. O importanta deosebita este acordata diversificarii alimentatiei – subiect central pe masura cresterii copilului. De aceea acest subiect a fost tratat in patru capitole. O felicitam pe autoare si suntem convinsi ca o <<alimentatie mediteraneana>>, oferita copiilor la varsta mica, le confera o buna stare de sanatate si o dezvoltare armonioasa pana tarziu, in perioada matura.“, declara prof. dr. Pavel Chirila in Prefata cartii scrise de Ioana Picos.

Cartea este disponibila pentru comanda aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s