Impactul si schimbarile pandemiei asupra celor mici, subiectul unei noi intalniri online Fii un tata activ!

Dupa sapte luni de pandemie, dintre care doua in izolare, si o multime de situatii noi pentru toata lumea, inclusiv pentru comunitatea de parinti din Romania, Asociatia Activity organizeaza miercuri, 28 octombrie, de la ora 19:30, o discutie online din seria ,,Fii un tata activ!”, in care se va discuta despre impactul si schimbarile aduse de aceasta noua normalitate in viata celor mici.

Andrei Mocanu, psihoterapeut si blogger de parenting, alaturi de bloggerul Alex Zamfir, specialistul in educatie Daniela Stoicescu si de medicul psihiatru pediatric Bogdan Fitiu vor dezbate timp de doua ore despre cum s-a schimbat rutina fiecarei familii in aceste luni, afectiunile cel mai des intalnite in randul copiilor de cand a inceput pandemia, cum discutam cu cei mici despre aceasta noua realitate in care ne aflam si multe alte subiecte de interes pentru orice parinte.

Evenimentul va putea fi urmarit in direct pe pagina de Facebook a asociatiei.

„Chiar daca situatia actuala ne obligam jonglam intre activitatea online si cea fata in fata, echipa noastra a decis sa continue seria de intalniri dedicate parintilor. inca ne este dificil sa estimam sau sa intelegem in mod real care sunt efectele emotionale ale acestui an atat in viata noastra, a adultilor, cat si in viata copiilor. De aceea, in calitate de specialisti, este important sa ramanem alaturi de parinti prin astfel de initiative pentru a diminua, pe cat posibil, consecintele negative ale acestei perioade”- mentioneaza Andrei Mocanu, psihoterapeut si fondator al Asociatiei Activity.

Participantii la discutie sunt invitati sa le adreseze vorbitorilor intrebari fie in sectiunea de comentarii a evenimentului, fie in avans, la adresa comunicare.asociatia.activity@gmail.com.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s