Activitate de Ziua Fericirii: Masti vesele

Activitate de Ziua Fericirii: Masti vesele

In fiecare an e sarbatorita, pe 20 martie, Ziua Mondiala a Fericirii – o ocazie ideala de a-i vorbi copilului tau despre emotii. Puteti realiza impreuna un emometru simpatic sau puteti juca cateva jocuri prin care sa explorati universul vast al emotiilor pe care le simtim cu totii in fiecare zi.

Ziua Fericirii e si o ocazie de a ne gandi la tot ceea ce ne face fericiti, iar timpul petrecut impreuna, in familie, e cu siguranta unul dintre motivele de fericire ale tuturor, parinti si copii.

Te incurajam, asadar, sa te bucuri astazi de cat mai mult timp de calitate in familie. Poti chiar sa imortalizezi momentul organizand o sesiune foto amuzanta, in care sa folosesti diverse accesorii de petrecere realizate impreuna: masti haioase pe care cei mici le pot confectiona foarte usor.

Activitate de Ziua Fericirii: party props de inveselit orice zi

Materiale necesare:

  • carton
  • hartie alba
  • creioane colorate sau carioci
  • foarfeca
  • lipici si banda adeziva
  • bete de lemn sau creioane

Deseneaza niste gurite haioase pe coli de hartie, apoi lipeste-le pe bucati de carton. Daca simti nevoia de putina inspiratie gasesti aici niste sabloane amuzante.

Dupa ce ai terminat de desenat si de lipit hartiile pe cartoane ataseaza fiecarei masti un bat de lemn sau un creion, lipindu-l cu putin scotch pe spatele bucatii de carton.

Distreaza-te apoi alaturi de cei dragi fotografiindu-va cu mastile nou create.

Idei de masti pentru Ziua Fericirii:

Surse: www.themaven.net, Pinterest


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s