Activitati de facut cu cei mici de Ziua Fericirii

In fiecare an e sarbatorita, pe 20 martie, Ziua Mondiala a Fericirii – o ocazie ideala de a-i vorbi copilului tau despre emotii si de a gasi impreuna motive care va aduc fericirea.

Atat pentru cei mici, cat si pentru noi, parintii, cele mai fericite momente sunt cele petrecute impreuna. Joaca plina de rasete zgomotoase, mesele in familie, un film intr-o seara de weekend, plimbarile lungi in parc, momentul povestilor de seara, baile cu spuma, imbratisarile, cadourile surpriza, pregatirea unei prajituri sunt, de asemenea, surse de fericire autentica pentru copii.

Daca vrei sa-i oferi copilului si mai multe ocazii de apreciere a fericirii, iti propunem sa realizati impreuna un emometru simpatic sau sa jucati cateva jocuri prin care sa explorati universul vast al emotiilor pe care le simtim cu totii in fiecare zi.

Te incurajam, asadar, sa te bucuri astazi de cat mai mult timp de calitate in familie. Poti chiar sa imortalizezi momentul organizand o sesiune foto amuzanta, in care sa folosesti diverse accesorii de petrecere realizate impreuna: masti haioase pe care cei mici le pot confectiona foarte usor.

Activitate de Ziua Fericirii: party props de inveselit orice zi

Materiale necesare:

  • carton
  • hartie alba
  • creioane colorate sau carioci
  • foarfeca
  • lipici si banda adeziva
  • bete de lemn sau creioane

Deseneaza niste gurite haioase pe coli de hartie, apoi lipeste-le pe bucati de carton. Daca simti nevoia de putina inspiratie gasesti aici niste sabloane amuzante.

Dupa ce ai terminat de desenat si de lipit hartiile pe cartoane ataseaza fiecarei masti un bat de lemn sau un creion, lipindu-l cu putin scotch pe spatele bucatii de carton.

Distreaza-te apoi alaturi de cei dragi fotografiindu-va cu mastile nou create.

Idei de masti pentru Ziua Fericirii:


Surse: www.themaven.net, Pinterest


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s