In aceasta primavara Opera Comica pentru Copii ne bucura cu doua premiere!

Opera Comica pentru Copii aduce pe scena Salii Mari premiera spectacolului de opera, ,,Cenusareasa”, opera comica in doua acte, de Gioachino Rossini. Povestea iubita de toti copiii mari si mici este transpusa intr-un spectacol de exceptie, in viziunea regizorala a maestrului Cristian Mihailescu. OCC va invita sa patrundeti intr-un spatiu de poveste alaturi de cei mici si sa redescoperiti povestea Cenusaresei pe o muzica de o frumusete impresionanta.

„In spectacol am facut trimiteri pentru publicul de toate varstele pentru ca, sa nu uitam, in ciuda titlului Opera Comica pentru Copii, institutia noastra are public foarte variat. Este si un public avizat, format din adulti pe care i-am fidelizat. Acestia vin tot timpul la spectacole si fac comparatii cu alte montari, ne mai si trimit mesaje, ce asteapta de la noi. Cand montez un spectacol la Opera Comica pentru Copii nu ma gandesc ca il adresez numai copiilor. Pe de alta parte, prin spectacol vreau sa transmit mesajul pe care il consider cel mai important din poveste si ma bizui pe inteligenta si pe dezvoltarea spectaculoasa a copiilor de azi, a capacitatii lor de intelegere, care vine si din faptul ca au o informatie foarte bogata.” Maestrul Cristian Mihailescu

Baletul ,,Scufita Rosie” a doua premiera din luna martie la OCC

Sala UnderGrant a Operei Comice pentru Copii are un repertoriu format din cele mai frumoase povesti ale copilariei. La finalul lunii martie, repertoriul se completeaza cu premiera spectacolului de balet ,,Scufita Rosie”, in regia balerinei Andreea Soare. incepand cu 20 martie, pana pe 11 aprilie, Scufita Rosie porneste intr-un drum initiatic, de pe urma caruia invata si ofera lectii educative.

OCC marcheaza inceputul primaverii in mod traditional – Ateliere de Martisoare handmade

Prin mesterirea propriilor martisoare la Atelierele de creatie de la Opera Comica pentru Copii, cei mici isi dezvolta abilitatile de lucru manual, rabdarea si isi pun in valoare creativitatea, descoperind traditii si obiceiuri stravechi. Printre ateliere se numara Martisoare din quilling, Martisoare din clay modelator, Martisoare din lemn, Martisoare briose din sapun natural, dar si multe ateliere de pictura, cu care publicul este deja obisnuit. Pretul difera in functie de fiecare atelier, iar biletele se achizitioneaza de la Magazinul OCC.

Programul complet este disponibil pe site-ul institutiei, iar biletele pentru toate spectacolele Operei Comice pentru Copii sunt disponibile in reteaua bilete.ro.

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei

Capitalei si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii incearca sa-i apropie pe cei mici de arta si cultura, atat prin spectacole de calitate, cat si prin diverse proiecte conexe.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s