3 idei creative cu filtre de cafea

Chiar daca nu bei cafea sau nu folosesti o cafetiera, iti recomandam sa ai mereu la indemana cateva filtre de cafea, pentru ca poti crea lucruri cu adevarat incredibile!

Idei creative cu filtre de cafea

Nu numai ca poti derula activitati in familie pornind de la niste simple filtre, dar sunt niste instrumente atat de ieftine, incat chiar nu mai conteaza daca bei sau nu cafea. Imbinate cu niste carioci colorate si niste pixuri parfumate, poti face niste obiecte superbe, din urmatoarele idei creative.

Flori parfumate

Cu ajutorul unor pixuri parfumate, deseneaza pe marginea filtrelor de cafea. Pentru a nu le consuma prea repede, iti recomand sa faci doar un model simplu (liniute si buline) cu pixurile si sa colorezi cu cariocile pe unde crezi ca mai este nevoie de culoare. Leaga baza fiecarui filtru cu o sarma plusata (se gaseste in majoritatea magazinelor de hobby), astfel incat florile sa arate ca niste garoafe. Poti pune aceste flori in vaza si chiar vor mirosi putin, intrucat parfumul pixurilor va fi impregnat in filtre.

01

Fluturasi

Pentru fluturasi din filtre de cafea, foloseste acuarele si carlige de rufe. Picteaza doua filtre in mod asemanator. Coloreaza carligele (asigura-te sa fie din lemn) si ori deseneaza doi ochisori pe ele, ori lipeste doi googly eyes (ii gasesti in magazinele mari). Strange laolalta ambele filtre si prinde-le la mijloc cu un carlig de rufe. (In loc de carlige de rufe, poti folosi sarma plusata.) Daca ai un baietel care nu vrea sa faca fluturasi, puteti sa faceti lilieci.

02

[Vezi si: Orneaza-ti casa cu fluturasi handmade]

Ghirlanda de pepeni

Cu inca cinci filtre de cafea, carioci in culorile rosu, verde inchis, verde deschis si negru si putina sfoara, poti crea o ghirlanda de pepeni, ca sa inviti vara in casa ta. Indoaie fiecare filtru pe jumatate si deseneaza pe fiecare o felie de pepene. Dupa ce se usuca, agata-le de sfoara si prinde-le undeva unde sa o vada toata familia, ca sa va amintiti ca mai e putin pana la vara!

03

Tu ce idei creative ai pentru filtrele de cafea? Spune-ne in rubrica de comentarii.

Autor articol: Oana Anghel – Redactor Itsy Bitsy


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s