A doua ediție Bebe Fest, pe 1 și 2 octombrie la Opera Comică pentru Copii!

Opera Comică pentru Copii organizează în luna octombrie a doua ediție a festivalului OCC Bebe Fest, eveniment adresat tuturor părinților de bebeluși, viitorilor părinți, dar și producătorilor, comercianților și furnizorilor de servicii adresate părinților și bebelușilor (0-3 ani). Festivalul are loc pe 1 și 2 octombrie, în Curtea OCC (Calea Giulești nr. 16, sector 6, București), în intervalul orar 10-19, iar accesul este liber.

Ediția din acest an își așteaptă publicul cu un târg conceput pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informare și sprijinire a tinerilor părinți. O formă de susținere suplimentară din partea organizatorilor este faptul că expozanții Bebe Fest OCC fac parte din grupul AntrepreMAME, astfel încât evenimentul aduce în fața viitoarelor sau proaspetelor mămici pe mămicile care au propriile afaceri.

Expozanții evenimentului oferă atât servicii, cât și produse relevante pentru familiile cu bebeluși sau copii mici, cum sunt hăinuțele, alimentele, jucăriile, accesoriile, dar și cărțile, petrecerile, serviciile complementare de sănătate sau de sprijin în activitățile zilnice.

În incinta Bebe Fest OCC, organizatorii amenajează zone de relaxare, de servit masa, atât pentru părinți, cât și pentru bebeluși – food court bebe, unde se pot degusta gratuit produse alimentare destinate bebelușilor, o parcare pentru cărucioare, o salină în aer liber, zone de joacă, o cameră senzorială, zone de alăptare și ateliere muzicale pentru bebeluși.

Totodată, componenta de educație a evenimentului este asigurată de specialiști din domeniul psihologiei și al sănătății, prin ateliere adresate părinților și bunicilor, în care dialogul este încurajat. Programul include următoarele evenimente:

Sâmbătă, 1 octombrie:

 • 11:00 Vania Limban: Masajul Bebelușului – O formă de „atingere” cu efecte multiple: relaxare, calmare, tonifiere
 • 12:00 Mima Musica: Atelier de muzică
 • 13:00 Magia culorilor: Spectacol de magie
 • 14:00 Mirona Păun: Conexiune și atașament în primii ani de viață
 • 15:00 Diana Ceolpan: Schimbările apărute pentru ambii proaspeți părinți (dinamica din cuplu, responsabilități, frici, libertăți etc.)
 • 16:00 Magia culorilor: Spectacol de magie

Duminică, 2 octombrie:

 • 11:00 Magia culorilor: Spectacol de magie
 • 12:00 Mima Musica: Atelier de muzică
 • 13:00 Radu Leca și Ramona Dumitru Popescu: Depresia neînțeleasă de familie după naștere. Definirea scopurilor proaspetelor mame în raport cu familia
 • 14:00 Magia culorilor: Spectacol de magie
 • 15:00 Consuella Crăciun: Atelier de balet pentru bebeluși
 • 16:00 Crucea Roșie: Curs de prim-ajutor pentru bebeluși

Noutatea ediției de anul acesta o reprezintă prezența în programul festivalului a primului spectacol din România adresat exclusiv bebelușilor, disponibil publicului în Sala UnderGrant. „Bubu și anotimpurile” a avut premiera în luna mai a acestui an și s-a jucat mereu cu casa închisă, datorită conceptului pus în scenă de echipa de creație, coordonată de Andreea Soare și Irina Furdui. Producția are la bază un scenariu fix, dar și un important element de improvizație, generat de interacțiunea cu copiii spectatori. Astfel, fiecare reprezentație este unică și interactivă, putând participa maxim 15 copii cu însoțitorii lor. Focusul educativ al proiectului este îndreptat către dezvoltarea emoțională a copilului și experiențele senzoriale (olfactive, kinestezice, auditive, vizuale), dar și ghidarea părinților către metode de monitorizare a dezvoltării psihologice și preferințelor pe care copiii le manifestă nativ. În cadrul Bebe Fest OCC vor fi jucate 10 reprezentații sold out, câte 5 pe zi, între orele 10-15, spectacolul fiind programat și în următoarele weekend-uri din luna octombrie. Biletele sunt puse în vânzare în rețeaua bilete.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s