Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“, aniversare 30 de ani CONCORDIA

Organizația Umanitară CONCORDIA machează aniversarea de 30 de ani organizând concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“.

Concertul este principalul eveniment de strângere de fonduri al anului și se va desfășura la Teatrul ODEON din București joi, 29 septembrie 2022, începând cu ora 18:30.

Pe scena evenimentului vor urca violonistul Alexandru Tomescu, pianista Adela Liculescu și alți invitați speciali care au fost alături de CONCORDIA de-a lungul timpului, precum și Corul copiilor din CONCORDIA sub coordonarea prof. Teodora Banu Nistoroiu, acompaniat la pian de Daniel Dumitrașcu, iar la vioară de Lucian Duță. Gazda evenimentului va fi și de această dată jurnalista Irina Păcurariu.

Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“ are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii și tinerii din medii vulnerabile, pe care CONCORDIA îi sprijină să își regăsească încrederea, să se dezvolte și să pornească pe un nou drum spre o viață independentă. Accesul la eveniment se va face pe baza biletului în valoare de 100 lei.

Evenimentul este realizat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României și cu sprijinul Teatrului Odeon.

Mai multe detalii se găsesc pe concordia.org.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s