Recomandare de lectura: cartile din colectia Povesti din Padurea Muzicala

Bianca Mereuta continua sa ne ofere recomandari de carti valoroase pentru copii in cadrul interviurilor telefonice din emisiunea Happy Music de joi.

Primele carti recomandate de Bianca la inceput de 2021 sunt doua noi volume din colectia „Povesti din Padurea Muzicala„, scrisa de Cristina Andone si aparuta la Editura Nemi, imprint al Editurii Nemira dedicat copiilor. E vorba de „Ceaikovski si dansul notelor de argint” si „Chopin si balada stropilor de ploaie”.

Colectia cuprinde zece carti despre muzica si viata unora dintre cei mai valorosi compozitori de muzica clasica, printre care Mozart, Beethoven, Vivaldi, Bach, Paganini, Ceaikovski, Chopin si Enescu.

Povestile au fost lansate pentru prima data in urma cu aproximativ zece ani si s-au bucurat de mult succes, fiind vandute in peste 100.000 de exemplare.

Fiind atat de indragite, cartile din colectia „Povesti din Padurea Muzicala” au fost reeditate in ultimii ani de catre Editura Nemira.

Bianca Mereuta considera ca, prin Povestile din Padurea Muzicala, Cristina Andone „si-a propus sa creeze un public pasionat pentru muzica clasica, un public care din frageda copilarie sa intalneasca frumusetea muzicii clasice si sa vina mai aproape de marii compozitori si de lumea aceasta fina a muzicii clasice”.

Asculta interviul cu Bianca Mereuta din emisiunea Happy Music cu Marius si afla mai multe despre colectia „Povesti din Padurea Muzicala”: 

Bianca Mereuta este fondatoarea celei mai mari biblioteci private din Romania si a comunitatii online Ce le citim copiilor si vorbeste despre lectura si carti pentru copii la Itsy Bitsy FM joia, in emisiunea Happy Music!

Descopera AICI si mai multe lecturi pentru copii recomandate de Bianca Mereuta.

Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s