Teatrul Muzical Ambasadorii reia reprezentatiile in sala de spectacol

Teatrul Muzical Ambasadorii isi asteapta publicul la Sala Mica a Palatului National al Copiilor din Bucuresti cu doua spectacole: „Frumoasa si Bestia” si „Pacala si Tandala”.

Primele reprezentatii ale baletului Frumoasa si Bestia vor avea loc sambata, 27 februarie, de la ora 18:00 si duminica, 28 februarie, ora de la ora 11.00. (biletele sunt sold out)

Baletul Frumoasa si Bestia este o adaptare dupa Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve. Regia si coregrafia sunt semnate de Valentin Stoica, iar scenografia este creatia Vioricai Petrovici. Coloana sonora cuprinde fragmente din pagini celebre ale romantismului francez semnate de Hector Berlioz, Paul Dukas si Cesar Franck.

Elementul de noutate in abordarea povestii este asocierea acesteia cu basmul romanesc, unde se intalnesc situatii similare, iar planul real si cel suprareal se contopesc, dand nastere unei bogate fantezii, dupa cum declara regizorul spectacolului.

De asemenea, Teatrul Muzical Ambasadorii pregateste, pentru inceputul lunii martie, spectacolul Pacala si Tandala, un musical de Roman Vlad.

Dupa ce in decembrie 2020 a putut fi urmarit doar in mediul virtual, spectacolul va avea doua reprezentatii live, la Sala Mica a Palatului National al Copiilor, in zilele de sambata, 6 martie, de la ora 18.00, si duminica, 7 martie, de la ora 11.00.

Regia montarii ii apartine lui Atila Vizauer, decorul si costumele sunt creatia Vioricai Petrovici, iar coregrafia este semnata de Alis Gheorghe. Coloana sonora cuprinde melodii populare romanesti intr-o orchestratie moderna.

Lumea snoavelor cu Pacala si Tandala este cea a satului romanesc traditional, in care, la fel ca in basme, binele invinge intotdeauna. Este un spectacol ce binedispune, o comedie dinamica, plina de invataturi, in care vor evolua membrii grupului Vocal Ludovic Spiess, alaturi de balerini ai TMA.

Biletele la spectacolele Teatrului Muzical Ambasadorii pot fi achizitionate online sau de la Casa de bilete din foaierul Salii Miici a Palatului National al Copiilor, cu o ora inainte de spectacol.

Spectacolele se desfasoara cu respectarea regulilor speciale de acces si de conduita impuse de pandemia de covid-19, mentionate aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s