5 jocuri care le antreneaza copiilor pofta de joaca

Profesorul de Joaca Leon Magdan inventeaza cu usurinta tot felul de jocuri haioase si educative prin care copiii isi pot antrena puterea prieteniei si pofta de joaca in orice moment, fie impreuna cu familia, fie alaturi de prieteni si colegi.

De cele mai multe ori, jocurile propuse de Profesorul de Joaca nu au nevoie de recuzita speciala, dar reusesc de minune sa le antreneze copiilor creativitatea, atentia, concentrarea si curiozitatea.

Iti prezentam, in continuare, cateva jocuri pe care sa le incerci impreuna cu copilul tau: 

La porunca Regelui 

Jocul dezvolta mult gandirea si viteza de reactie, dar si cunostintele generale, pentru ca cei mici pot afla o multime de lucruri participand la joc si auzind raspunsurile corecte ale celorlalti jucatori.

Uite-l, nu-i

„Uite-l, nu-i” este un joc amuzant, foarte potrivit pentru copiii mai mici, care starneste, de multe ori, hohote de ras.

1, 2, 3, ghici! 

„1, 2, 3, ghici!” poate fi jucat de cel putin doi jucatori si va fi foarte indragit de copii, pentru ca reuseste sa aduca zambete pe fetele tuturor.

Ghici ce meserie am

„Ghici ce meserie am” este un joc simplu si educativ, care dezvolta mult capacitatea de comunicare ale copiilor, dar gandirea selectiva.

20 de intrebari

„20 de intrebari” poate fi jucat de cel putin doua persoane, dar e mult mai distractiv atunci cand participa intreaga familie la joc.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s