În perioada 17 Mai 2021 – 28 Iunie 2021, te așteptăm în “Goana dupa Itsy Bitsy TOKENS”.
Proiectul se va desfășura în centrele comerciale înscrise în campanie: Mega Mall București, Ploiești Shopping City, City Park Mall, Shopping City Satu Mare, Shopping City Galați și Brăila Mall.


 

“Goana după Itsy Bitsy TOKENS”

Vara asta toată lumea câștigă! Itsy si Bitsy te așteaptă în toate centrele comerciale menționate mai sus pentru a debloca săptămânal noi jocuri numai bune de luat acasă.

În plus, joaca este răsplătită! Familiile care vor scana cu telefonul QR codurile afișate sub mesajul campaniei “Goana după Itsy Bitsy TOKENS” vor primi pe lângă jocul special si un token code, în baza căruia vor putea ridica săptămânal premii surpriză* de la Biroul Informațional din centrul comercial în care se află.

*Premiile supriză vor fi acordate în limita numărului disponibil, pentru fiecare centru comercial.
Detalii și informații în regulamentul din paginile de concurs.


Dacă goana te-a motivat să vii săptămânal în centrul comercial, ține minte: vara asta toată lumea câștigă!

Dragă părinte, nu uita de Marele Token, care constă în vouchere cadou în valoare de 4500 Lei, ce te așteaptă în tombola finală. Înscrie la Biroul Informațional sau pe pagina de concurs găzduită pe site-ul fiecărui centru comercial participant, bonul de cumpărături în valoare minimă de 200 lei și intră în goana după Marele Token!


Marele Token în valoare de 4500 lei este oferit în vouchere de cumpărături valabile doar în centrul comercial în care s-a înscrierea. Premiul cel mare se oferă prin tragere la sorți.

Nu se oferă contravaloarea premiilor în bani și nu se schimbă. Bonurile fiscale pot fi utilizate pe toată durata campaniei. Mai multe bonuri de cumpărături înscrise, mai multe șanse de câștig. Este obligatoriu ca participantul să păstreze și să prezinte bonul fiscal înscris în campanie la revendicarea premiului.

Mai multe detalii în regulamentul campaniei disponibil la Biroul Informațional sau pe paginile centrelor comerciale înscrise în campanie.








 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s