Cum gasesti profesionisti pe bune pentru casa ta? Pe Feexers!

Ce faci cand se strica ceva in casa ta? Stii tu, cand se strica masina de spalat sau se sparge teava de apa. Sau poate te-a inundat vecinul si ai nevoie de un profesionist care sa repare rapid si sigur stricaciunea provocata. Unde gasesti profesionisti pe bune pentru casa ta? Iti spunem noi, pe Feexers!

Ce este Feexers? Singura aplicatie mobila, gratuita din Romania, care te ajuta sa gasesti profesionistul potrivit pentru problemele din casa ta si nu numai, fie ca e vorba de un instalator, electrician, zugrav, coafeza, manichiurista sau make-up artist. E la fel de usor ca si cum ai chema un taxi! in aplicatia Feexers poti oferi o descriere completa a jobului, prin text si fotografii.

Cu Feexers, economisesti timp si apelezi la servicii de incredere cu profesionisti verificati!

Prin aplicatia Feexers gasesti:
– electricieni: reparatii si verificare instalatii electrice;
– instalatori: reparatii instalatii termice, apa, sanitare, gaz;
– amenajari interioare: amenajari interioare, montaj gresie, faianta, tapet;
– ingrijire personala: coafura, make-up, manichiura, pedichiura.

Mesterii care vin la tine sunt verificati!

Pentru a se inscrie in platforma Feexers, profesionistii trec printr-un proces de evaluare si au nevoie de: diploma sau certificat de calificare, experienta in serviciile in care sunt certificati, buletin sau carte de identitate valabila, cazier judiciar curat.

Primesti factura si garantie pentru lucrarea efectuata

Feexerii garanteaza fiecare lucrare facuta, pentru o perioada specificata pe factura care e trimisa in mod automat pe e-mail, catre tine si catre Feexer, imediat dupa finalizarea jobului si efectuarea platii. Garantarea lucrarii si refacerea acesteia, in perioada de garantie, fac parte din responsabilitatile Feexerului.

Nu platesti cash, platesti cu cardul!

Feexers este o platforma ‘fara cash’, adica platile se fac exclusiv in cadrul aplicatiei, dupa inregistrarea finalizarii jobului. Din momentul in care oferta este acceptata, aplicatia blocheaza pe cardul tau valoarea tarifului iar, la confirmarea finalizarii jobului, banii vor fi deblocati si transferati in contul Feexerului. Uita de negocierea la fata locului. Bine ai venit, plata simpla si sigura!

Tariful reprezinta costul total al manoperei pentru job-ul prestat la care se adauga taxa de servicii Feexers si nu include costurile materialelor necesare pentru prestarea job-ului. Tarifele variaza intre profesionistii de pe platforma Feexers.

Ce se intampla daca intre tine si profesionistul ales prin Feexers apare o disputa?

O discutie deschisa si solutionarea problemei direct cu Feexerul economiseste timp si efort pentru ambele parti. Daca, totusi, nu se ajunge la un rezultat, echipa de mediere Feexers poate asista ca parte neutra, colaborand cu ambele parti pentru a facilita solutionarea. Disputa demareaza prin apasarea butonului ‘Disputa’ aflat in pagina de job, iar banii sunt blocati pana la rezolvarea conflictului.

Disputa se poate rezolva in decurs de 5 zile lucratoare, dar daca e nevoie de mai mult timp, vei fi anuntat. Daca rezultatul recomandat in urma medierii Feexers nu este acceptat de ambele parti, urmatorul pas ar fi arbitrarea facuta de un tert, dar pe costul partilor. De retinut este ca toate costurile asociate arbitrajului ar putea depasi valoarea jobului, deci este in interesul tuturor partilor sa se rezolve disputele amiabil, inainte de a ajunge in aceasta etapa.)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s