De 1 iunie Combo-distractia se transmite Live cu SuperZAPA

De Ziua Copilului, Opel Combo Life te conduce catre destinatii de distractie. Asa ca, accelereaza-ti cheful de joaca si hai si tu in showroom-urile Opel din Bucuresti sa descoperi cat de multe activitati te-asteapta!

Programul in showroom-uri incepe la ora 10:00 si se incheie la ora 14.00. Vino si te vei bucura de ateliere creative, premii, jocuri, muzica, cioco-suprize si caaate si mai cate! Accesul este bineinteles, liber. Cat de bine suna toate acestea, nu-i asa?

SuperZAPA transmite live din showroom-ul Radacini Motors, din bulevardul Timisoara 18

Dar asta nu e tot! Mai ai inca un motiv sa te bucuri din plin de Ziua Copilului, pentru ca, Opel Combo Life te conduce cu si mai multa pofta de distractie alaturi de SuperZAPA catre showroom-ul Opel, Radacini Motors, din bulevardul Timisoara 18. Wow! SuperZAPA va fi aici? Da, doar pentru voi, asa ca, fiti atenti, pentru ca distractia incepe la ora 10:00, timp in care ea te va antrena sa participi la cat mai multe jocuri creative. Dansul balonului, statuile muzicale, ghicitori, stafeta peste obiecte, telefonul fara fir… dar, si mai si, ne vom distra cu jocul propus de tine! Da, SuperZAPA abia asteapta sa invete un joc nou, asa ca surprinde-o cu ideile tale nastrusnice.

Si suprizele nu se opresc aici! De la 12:00, pana la 14:00, SuperZAPA va transmite live cu studioul mobil, dar nu oricum, ci din super spatioasa masina Opel Combo Life, o premiera absoluta pentru toata lumea! Asa ca pregateste-te de super combo-distractie cum n-ai mai avut!

Te vei auzi la radio, vei rade in hohote si veselia ta va ajunge la toti prietenii Itsy Bitsy FM. Asa ca merita sa te distrezi pe cinste in showroom-urile Opel, in masina Opel Combo Life in care incape toata distractia, toate jucariile, dar mai ales, toata bucuria de 1 iunie.

Concurs ItsyBitsyNeata

Pana atunci, antreneaza-ti cheful de distractie alaturi de Itsy si de Bitsy la matinal ca sa castigi zilnic cate un hamac oferit de Opel. Chiar vei avea nevoie de el dupa atatea si atatea activitati energice.

Tot ce trebuie sa faci este sa asculti emisiunea ItsyBitsyNeata, de luni pana vineri, in perioada 27 mai – 31 mai, intre orele 07:00 – 09:00 si sa ne lasi pe WhatsApp un mesaj vocal in care sa ne raspunzi la intrebarea: Cum va jucati in masina atunci cand sunteti plecati in drum spre gradi, scoala, la drum in vacanta, la bunici? Numarati masini, jucati ghiceste animalul, spuneti o poveste, va jucati ”cine rade primul” sau improvizati idei atunci cand raspundeti la intrebarea “ce luati in bagaj”?

Lista ramane deschisa si asteptam cu nerabdare ideile voastre de joaca in masina. Incurajam raspunsurile haioase si creative! Cele mai creative si mai hazlii propuneri vor fi premiate.

Vom oferi cate un premiu de vacanta in fiecare zi, adica un hamac: 27, 28, 29, 30, 31 mai 2019.

Pentru mai multe detalii citeste Regulamentul.

Lista showroom-urilor Opel Bucuresti:
https://www.opel.ro/tools/opel-locate-dealer.html


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s