masina oficiala 1Unifest

Combo – distractia te conduce anul acesta la 1uniFEST

Daca te-as intreba ce incape intr-o masina, ce mi-ai raspunde? Sigur ai incepe sa faci alegeri si ai prioritiza. Intreaga familie? Bagajul de vacanta? Jucaria preferata a celui mic?

Dar daca ti-as spune ca exista o masina in care nu doar ca incap toate cele de mai sus, dar li se adauga si multa distratie, chef de joaca si voie buna? Si in plus, nu trebuie sa alegi jucaria prefera, ci poti porni la drum cu toate cele necesare.

Combo – distractia te conduce la 1uniFEST

Opel este masina oficiala a celui mai asteptat festival pentru copii. Am adaugat in ea toata distractia, voia buna, cheful de joaca si zambetele unei zile perfecte.

Te-am facut curios? Vino pe 1 iunie, in Parcul Alexandru Ioan Cuza, la 1uniFEST- cel mai Itsy Bitsy festival, in cea mai Itsy Bitsy zi din an – Ziua Copilului! Chiar vei avea parte de super-combo distractie alaturi de Opel. Te asteptam sa descoperi interiorul ei generos, dar si versatilitatea acestei masini perfecte pentru toata familia.

De 1 iunie, toate drumurile duc la 1uniFEST! Distractie condusa regulamentar de Itsy Bitsy FM si Opel. Te asteptam cu drag!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s