15+ Evadari de Weekend in Familie la Bucuresti | 21-22 Aprilie

15+ Evadari de Weekend in Familie la Bucuresti | 21-22 Aprilie

Tu unde iesi in weekend cu copilul? Picnic in The Garden, Marsul Biciclistilor, Mini-Festivalul Gradina de Primavara by Gradina cu Artisti, ExpriMagia Emotiilor si alte evenimente de weekend pentru copii si parinti in Bucuresti in weekendul 21-22 aprilie.

SAMBATA | 21 APRILIE 2018

SPECTACOL

1. Alege sa-ti petreci weekendul sanatos si distractiv! De la ora 11:30 Salina by ABC ne asteapta la ExpriMagia Emotiilor, o sedinta de salinoterapie si un spectacol interactiv de inteligenta emotionala. Îi invitam pe copii, dar si pe parintii cu inima de copil, sa invete cu placere despre emotii si lumea interioara intr-un format original interactiv care combina: teatrul, magia, dronele zburatoare, personajele animate, efectele vizuale, sunetele magice, muzica si o minunata scena miniaturala de teatru – unica in lume.

Vezi toate evenimentele pentru copii si parinti in weekendul acesta in Bucuresti.

PICNIC

2. Esti pregatit de Picnic in the Garden? ROFTA te asteapta intre 20 si 22 Aprilie in gradina din spatele Hotelului Caro, cu peste 2000 mp de iarba, o parcare plina de food-truck-uri celebre si baruri de bere craft.

ATELIERE

3. Shoshon Kids ne asteapta la un nou Weekend de Distractie si Educatie. Cu mare veselie, va impartasim Reteta de Distractie – programul activitatilor distractiv-educative pentru weekendul 21-22 aprilie, 4 ateliere special concepute pentru copii de 4-9 ani.

4. Deschidem un nou sezon al atelierelor de dezvoltare a inteligentei emotionale, la Clubul Copiilor Isteti! Invita-ti copilul la atelierele de dezvoltare a inteligentei emotionale, unde isi va antrena mintea, isi va descoperi si constientiza emotiile, dar va invata sa le si gestioneze. Cursurile sunt special concepute pentru nivelul de varsta al copiilor, fiind desfasurate conform nevoilor si specificului fiecarui copil!

5. Vrei sa socializezi sau pur si simplu sa ai un weekend placut cu prietenii, copii …. cu familia? Sau pur si simplu vrei sa iti bei cafeaua linistit in timp ce copiii se distreaza invatand sa isi pregateasca singuri deserturile preferate? Vrei un weekend placut si ALTFEL? Vino sambata la Gelato & Bread Worshops, sa bucatarim impreuna! Vei primi si o diploma pentru asta, distractia garantata!

6. O vizita la o expozitie ori la muzeul de arta ar putea fi prea mult pentru copiii nostri. Cel mai probabil s-ar plictisi si ar cere sa facem ceva mai distractiv. Asa ca echipa ALaNDaLa s-a gandit sa le faca celor mici cunostinta cu arta moderna intr-un mod inedit si a creat atelierul de creatie alternativ Micul Monet.

7. Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 21 aprilie – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Haideti sa ne lasam fascinati de magia ghetii carbonice si sa cream baloane uriase, pe care le transformam in fum! Cine nu doreste sa-si prepare propriile potiuni magice?

Vezi si: Locatii Spatioase de Petreceri pentru Copii sub 6 Ani in Bucuresti. Lista pe Sectoare, Preturi Petreceri

Vezi toate evenimentele pentru copii si parinti in weekendul acesta in Bucuresti.

TEATRU

8. Muzica, dansul, mastile venetiene si umorul fac deliciul spectatorilor de toate varstele la spectacolul Vulpea si Corbul oferit de Teatrul Coquette! Inspirat de indragita fabula cu acelasi nume scrisa de La Fontaine si adaptat pe intelesul si pe placul copiilor, spectacolul le ofera celor mici prilejul sa se bucure de momente savuroase si personajele sunt super simpatice.

MARSUL BICICLISTILOR

9. Pe 21 aprilie 2018 are loc al doisprezecelea Mars al Biciclistilor din Bucuresti. De la ora 14.30 organizatorii va asteptam sa cerem impreuna un #oraspentruoameni pe toti aceia care ne simtim stingheri intr-un oras al masinilor. Plecarea in mars se va face la ora 15.30 de la intrarea Charles de Gaulle a Parcului Herastrau.

MINI-FESTIVAL URBAN

10. In weekendul 21 – 22 aprilie ne reintram in ritm, dam jos din straturi si din moleseala si iesim in aer liber sa ne luam doza de verde, soare si aer curat, la Gradina de Primavara by Gradina cu Artisti, cel mai relaxat si relaxant mini-festival urban pentru toata familia din centrul orasului, care se va desfasura la Merlock.

https://www.gokid.ro/activitati-copii-evenimente-copii/2018-04-21/

DUMINICA | 22 APRILIE 2018

SPECTACOLE

11. Alege sa-ti petreci weekendul sanatos si distractiv! De la ora 10:30 Salina by ABC ne asteapta la ExpriMagia Emotiilor, o sedinta de salinoterapie si un spectacol interactiv de inteligenta emotionala. Îi invitam pe copii, dar si pe parintii cu inima de copil, sa invete cu placere despre emotii si lumea interioara intr-un format original interactiv care combina: teatrul, magia, dronele zburatoare, personajele animate, efectele vizuale, sunetele magice, muzica si o minunata scena miniaturala de teatru – unica in lume.

12. Duminica de la orele 10.00 si 11.30, Tapusele va invita la spectacolul – atelier “Domnul Calut-de-mare“, dupa cartea scrisa de Eric Carle, varsta recomandata 1-5 ani. Va asteptam cu drag sa pornim impreuna cu „Domnul Calut-de-mare” intr-o poveste simpla si calda despre iubire si familie.

TEATRU

13. Teatrul din Podul Meu revine cu spectacolul de teatru pentru copii 1-3 ani SUS JOS, cu Voicu Hetel. Cate minuni sunt in jurul nostru: seminte, pene, cutii, culori, lucruri mari si lucruri mici, usoare si grele, o lume magica ce se asterne in jurul nostru si asteapta sa fie cucerita de manute mici si de minti istete.

Vezi toate evenimentele pentru copii si parinti in weekendul acesta in Bucuresti.

EXPOZITIE

14. Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” are placerea de a va invita la expozitia temporara de fotografie „#2Rusia – file din natura”, un proiect organizat in colaborare cu Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti, Centrul Rus de Stiinta si Cultura din Romania si Societatea Geografica Rusa. Vernisajul are loc vineri 20 aprilie si intrarea este libera.

FESTIVAL

15. Dupa 5 editii sold-out, Jazz in Church isi anunta cea de-a sasea editie care va avea loc intre 19 si 22 aprilie 2018, in binecunoscuta biserica Lutherana din Bucuresti, aducand anul acesta impreuna artisti consacrati din zece tari de pe patru continente.

Vezi toate evenimentele pentru copii si parinti in weekendul acesta in Bucuresti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s