Finala competitiei Bright Speakers: Invatam sa facem BINE

Finala competitiei Bright Speakers: Invatam sa facem BINE

E important pentru copii sa le oferim, dincolo de educatia clasica din scoli, si sentimentul ca pot fi chiar ei schimbarea pe care o doresc in lumea in care traiesc.

E important sa-i invatam matematica, stiinte, limbi straine, dar e la fel de important sa-i invatam sa faca si bine , sa se implice si sa-i ajute pe cei din jurul lor.

Acesta este obiectivul editiei din acest an a competitiei Bright Speakers, destinata elevilor de gimnaziu si de liceu din Capitala, tema fiind una speciala: PROIECTUL MEU PENTRU O LUME MAI BUNĂ, pornind de la urmatorul citat: „Be the change you want to see in the world.” /„Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume.” – Mahatma Ghandi.

Aproximativ 200 de elevi de la 44 de scoli private si de stat din Capitala au ajuns in finala municipala a competitiei. In premiera, editia din acest an a concursului prevede ca discursurile candidatilor sa se bazeze pe o actiune de voluntariat, pe un proiect caritabil sau pe o actiune ecologica. E important ca elevii sa se implice direct, iar proiectele lor sa fie rezultatul acestei implicari. Astfel, vor intelege ca ei pot schimba lumea in care traiesc daca decid sa se implice, sa invete sa faca bine si sa-i ajute pe cei din jurul lor.

Cele mai bune proiecte si cele mai bune discursuri in limba engleza vor putea fi urmarite sambata, 21 aprilie 2018, incepand cu ora 9.00, la sediul ICHB Colentina, situat in Soseaua Colentina nr 64. Finala la limba romana se va desfasura pe 28 aprilie 2018, la sediul ICHB Pallady din Str. Balta Albina nr 9, incepand cu ora 9.00.

Concursul Municipal Bright Speakers 2018, ajuns la a cincea editie, este organizat de catre Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si International School of Bucharest.

Competitia cuprinde 4 sectiuni: Engleza: clasele V – VIII; Engleza: clasele IX – XII; Romana: clasele V – VIII; 4. Romana: clasele IX – XII.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s