10 Activitati de Vacanta, recomandate de GOKID - 25-26 August | Bucuresti

10 Activitati de Vacanta, recomandate de GOKID – 25-26 August | Bucuresti

Vacanta continua, pentru aceia dintre noi care prefera sa stea in Bucuresti, cu Caravana Muzeelor, workshop de joaca pentru parinti, festivalurile GreenSounds si Innersound New Arts, numeroase ateliere creative si chiar o vanatoare de…. deseuri!

Vezi lista alcatuita de prietenii de la GOKID, cu 10 recomandari de evenimente in weekendul 25-26 august: ateliere, targuri si festivaluri, alte evenimente speciale si recomandari de scoli de vara.

SAMBATA | 25 AUGUST 2018

WORKSHOP PARINTI

1. Vrei sa te poti juca cu copilul tau? Da-ti voie sa te joci intai cu tine. Da-ti voie sa intri in papucii copilului care poate sa vorbeasca cu zane, sa se lupte cu dinozaurii sau sa fie ceea ce el isi doreste. Vrei sa ai o relatie frumoasa cu copilul tau? Invata sa te joci. Si vei fi parintele de care copilul tau are nevoie. Asa ca sambata, 25 august, mergem la workshopul Cum sa te conectezi cu copilul tau, cu Lavinia Sirboiu ne vom aduna mai multi parinti si ne vom juca.

ATELIERE

2. Puro&Bio ne invita la joaca si cum altfel decat cu mana in coca si la inghetatarit! Ne sunt propuse 2 ateliere de creatie speciale, in care intram in contact cu elemente primordiale si roade ale pamintului: apa, graul, legumele si fructele … cald-rece in stil italian. La Pizza & Gelato Workshops Puro&Bio atat copii cat si parintii vor putea participa la o calatorie prin bucataria Italiana cu doua din cele mai iubite produse de toata lumea: pizza si inghetata.

3. Clay Play Ceramica ne asteapta de vineri pana duminica in Parcul Lumea Copiilor cu ateliere creative de pictura pe ceramica si olarit. Un program dependent de prognoza meteo :).

4. Timp de o ora si jumatate, Casa cu Rost va invita la Atelierul cu Povesti, un spectacol unic la care veţi calatori in tarimuri indepartate, din Extremul Orient pina in Europa Occidentala, si veţi cunoaste personaje fabuloase si istorii incredibile, pline de miracole si pilde adinci de viaţa.

FESTIVAL DE MUZICA

5. In weekend are loc cea de-a 5-a editie Bucharest GreenSounds Festival, cel mai efervescent festival international de muzica eclectica din Capitala. Trei zile de concerte cu artisti si trupe de renume din tara si din strainatate, activitati recreative si un spatiu de gastronomie internationala, propunandu-si sa celebreze orasul prin muzica si dans in aer liber.

Vezi detalii despre recomandari AICI.

DUMINICA | 26 AUGUST 2018

ATELIER

6. Prietena cu Soarele si Cranta Crina ne asteapta duminica la gradina sa ne exprimam impreuna prin culori si modelaj, la un atelier kid-friendly de art-terapie cu sunete si culori. Vom fi indrumati de sunetele tank drum-ului si de armonia harpei, ghidati intr-o calatorie spre noi insine, descoperind cum putem pune emotii, ganduri, trairi uitate pe o panza, cum poate modela constiinta noastra si ce anume se ascunde in noi si asteapta sa fie adus la suprafata si transformat.

SPECTACOL

7. O pisica la fel ca toate pisicile cu mustati, urechi si gheare, pleaca la plimbare. Dar ce-o fi oare de arata asa diferit? Duminica, 26 august, ora 10:30, va invitam la spectacolul-atelier „Cu totii au vazut o pisica!”, varsta recomandata 2-6 ani!

FESTIVALURI

8. UnderCloud 2018 – Festival de Teatru Independent de Orice, primul si cel mai longeviv Festival International de Teatru Independent din Romania, intra intr-un nou deceniu de sustinere si promovare a artistilor independenti. Intre 22-31 august, la ARCUB-Gabroveni, ne intalnim pentru cura anuala obligatorie de oxigen cultural: spectacole de teatru, dans, performance, evenimente teatrale unice, personalitaţi culturale romanesti si internaţionale, petreceri si multe surprize artsy.

9. Cea de-a cincea editie a Innersound New Arts Festival va avea loc la Bucuresti intre 26 august si 1 septembrie 2018. Concerte camerale, instalatii, film mut insotit de compozitie contemporana interpretata live, cineconcert, arta participativa si performance, precum si workshop-uri creative, pun muzica contemporana in relatie cu artele vizuale si multimedia.

VANATOARE DE… DESEURI

10. Pe 15 septembrie facem curatenie in toata tara intr-o singura zi! Let’s Do It, Romania! te asteapta in perioada 20 august – 2 septembrie la evenimentul de cartare Let’s Bike It! Primul eveniment Let’s Bike It! din judetul Ilfov va avea loc pe 26 august. Plecarea se va face din parcarea centrelor comerciale unde exista magazinul Decathlon: Decathlon Baneasa si Decathlon Berceni.

Vezi detalii despre recomandari AICI.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s