Castiga o mini-vacanta in Bucovina! Ofera-ne un feedback despre luna din concediul de crestere a copilului.

Vrei ca tatal sa-si ia o luna din concediul de crestere a copilului?

Tatii care sunt in cadrul sistemului asigurarilor sociale de stat au dreptul la 5 zile lucratoare de concediu paternal, care se iau imediat dupa nasterea copilului. In cazul in care urmeaza un curs de puericultura si fac dovada acestui lucru, tatii pot beneficia de inca 10 zile lucratoare pentru a se ocupa de copil. Ambele perioade sunt platite de angajator din fondul de salarii.

In momentul de fata, in Romania concediul de crestere a copilului este luat preponderent de catre mame, desi statul ofera sanse egale la acest concediu ambilor parinti.

Tatii care nu isi iau concediul de crestere a copilului isi pot lua ultima luna din acest concediu, din momentul in care mamele revin la serviciu.

Pentru a identifica nevoia si problemele care ii impiedica pe tati sa opteze pentru concediu parental, va invitam sa participati la unul din cele doua chestionare de mai jos (unul pentru mame si unul pentru tati). 

Itsy Bitsy FM a pregatit pentru cel mai norocos dintre participantii la chestionarele noastre un super premiu! Poti castiga un super weekend in luna decembrie la Best Western Bucovina pentru tine si familia ta!

Concursul se desfasoara in perioada 22 noiembrie – 3 decembrie, iar castigatorul (femeie/barbat) va fi extras prin intermediul random.org. Numele acestuia va fi anuntat pe data de 4 decembrie! 
Castigatorul va fi ulterior contactat de catre reprezentatii hotelului pentru intrarea in posesia premiului.

Detalii premiu:Servicii de cazare și masa la hotelul de 4 stele Best Western Bucovina, pentru 3 zile/2 nopti, de vineri-duminicaRezervarea se va face de comun acord cu reprezentatii hotelului, in functie de disponibilitate.Serviciile acestea sunt asigurate pentru o familie formata din 2 parinti si 1-2 copii cu varste 0-12 aniToti membrii familiei vor fi cazati in aceeasi camera, conform disponibilitatii hoteluluiAcces gratuit la zona ‘Vitality SPA” a hotelului, respectiv la zona termala: sauna finlandeza, sauna turceasca, jacuzzi si salina.Transportul nu este asigurat de catre Organizator, ci revine in responsabilitatea fiecarui Castigator.Cazare: check-in vineri, ora 14:00, si check-out duminica, ora 12:00Masa:vineri: cina;sambata: mic dejun, pranz, cina;duminica: mic dejun.mesele nu includ si bauturile

Pentru mai multe detalii citeste Regulamentul General. 
Perioada de inregistrare in chestionarul lansat de Itsy Bitsy s-a incheiat. Vom reveni in cel mai scurt timp cu numele castigatorului.

Multumim!

Castigatorul acestui concurs este Huvan Emil cu numarul 223. Extragerea castigatorului a fost facuta prin RANDOM.ORG.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s