Un batran fericit

Sunt lucruri, evenimente, persoane pe care tindem sa le trecem cu vederea. Insa acestea pot ascunde povesti uimitoare. Despre o astfel de poveste vorbim acum, la Pretuieste Viata cu Andreea Marin.

Scopul emisiunii Pretuieste Viata este sa ne ofere motive pentru a sarbatori viata in fiecare zi. Sigur, sunt acele momente speciale, in care avem parte de surprize frumoase si impliniri mari. Dar la fel de important este sa apreciem micile bucurii care ne inconjoara peste tot. Trebuie doar sa deschidem ochii si sufletul, pentru a le observa.

Pe aceasta nota, Andreea Marin ne citeste scrisoarea Iuliei Tudorache, din care aflam despre un om fericit – un batran care pretuieste viata in pofida (sau tocmai datorita) greutatilor prin care a trecut, un batran care se bucura la un colt de paine si apreciaza orice clipa din traiul sau, gasind intotdeauna partea plina a paharului.

Asculta povestea Iuliei si da-ti voie sa simti astfel de emotii in fiecare zi, prin simpla actiune de a privi in jurul tau. Pretuieste viata – pe a ta si pe a celor din jur!

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s