Traieste Frumos cu Andreea Raicu

Andreea Raicu te invita la Conferinta Traieste Frumos: Cum sa ai o viata echilibrata si frumoasa, pe 24 septembrie, la ora 18.30, la Connect Hub (Bucuresti, Bld. Dacia nr. 99)!

Pentru un stil de viata sanatos, este nevoie de mai mult decat doar sport si nutritie. Acest concept presupune un echilibru intre trup, minte si suflet.

Despre acest echilibru va vorbi Andreea Raicu, prin prisma experientelor ei de viata. Iata principalele teme de discutie:

SPORTUL: In teorie, sa faci o ora de sport de doua-trei ori pe saptamana nu pare un lucru extraordinar de greu. In practica, lucrurile stau putin altfel. Vino la Conferinta si afla de la Andreea cum reusesti sa integrezi sportul intr-un program foarte incarcat si, mai ales, cum sa te motivezi in acele zile in care nu-ti vine sa te ridici din pat si chiar sa ajungi sa-ti placa orele de sport.

NUTRITIA: Se spune ca “suntem ceea ce mancam”, dar cat de important este pentru noi ce si cat mancam? Andreea Raicu va vorbi despre regimul ei alimentar, lupta cu ideea de “silueta ideala” si cum s-a schimbat viata ei dupa ce a realizat ca nu dietele sunt solutia pentru un trup armonios.

MEDITATIA: Andreea considera ca in viata este important sa ne cunoastem corpul cat si pe noi insine si sa cream un echilibru perfect pentru o viata implinita. Cum ne ajuta meditatia sa ne gasim acest echilibru si de ce e important sa faca parte din viata noastra de zi cu zi.

Locurile la Conferinta Traieste Frumos sunt limitate. Detalii despre eveniment gasesti aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s