Totul este limbaj. Asculta!

Iti doresti o relatie mai armonioasa cu cei alaturi de care iti petreci fiecare zi? O relatie deschisa, vie si plina de mesaje cadou?

Vino pe 24-25 octombrie, intre orele 09:30 si 18:00, la UzinExport Bucuresti, si afla unul dintre secretele care sta la baza unei comunicari eficiente: ASCULTAREA!

Alaturi de Aleth Naquet, formatoare in Metoda ESPERE®, vei afla cum o altfel de ascultare poate reduce conflictele din viata ta. Vei invata sa folosesti ascultarea activa si participativa, esentiale pentru a le permite celor din fata ta sa se auda si sa se inteleaga mai bine. Intr-o maniera dinamica si vie – asa cum v-a obisnuit – Aleth va va ajuta sa descoperiti Metoda ESPERE® intr-un timp scurt, pornind de la intrebari si cereri concrete, din viata de zi cu zi.

Programul de training este deschis tuturor persoanelor interesate de domeniul comunicarii si relatiilor interpersonale si care doresc sa reinvete cum sa comunice si cum sa dezvolte relatii autentice, deschise, vii cu persoanele din jurul lor.

Pe parcursul celor doua zile, participantii vor fi invitati sa se implice activ, cu intrebari, trairi si contributii personale, aplicate pe teoria prezentata de Aleth Naquet.

Temele abordate:

1. Procesul de ascultare activa:

  • Trecerea de la ascultarea deschisa (centrata pe celalalt) – la ascultarea activa (care ii permite celuilalt să comunice cu sine), pentru a se indrepta spre o ascultare participativa (cea care permite celuilalt sa se auda).

2. Ascultarea sensului: „Totul este limbaj

  • Limbajul verbal si infra-verbal;
  • Comportamentele atipice;
  • Simptomele;
  • Bolile si accidentele.

3. Trecerea la relatia de insotire – de a deveni un agent al schimbarii si a-l ajuta pe cel din fata noastra:

  • in comunicarea cu celalalt si cu el insusi,
  • in relatiile sale semnificative,
  • in capacitatea sa de a iesi din niste sisteme relationale blocante.
  • practica terapiei relationale
  • a permite persoanei, printr-un ansamblu de gesturi, cuvinte, atitudini si o oferta relationala, sa restabileasca legătura cu starea ei disfunctionala, cu tratamentul, anturajul ei si cu ea insasi.

Organizatori:

Centrul ADRES (Franta), Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER (Romania), cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul metodei ESPERE®.

Cat costa? Cum se face plata? Ce este inclus?

190 euro achitati in lei la cursul BNR din ziua efectuarii platii.

Plata se poate realiza fie cash la sediul AmaneSer, fie prin virament bancar in contul RO94BACX 0000 0006 0560 6000, deschis la Unicredit Tiriac Bank, pentru SC Amaneser Training SRL.

Taxa workshopului include participarea la program, suport de curs, atestat de participare recunoscut international, traducere (romana – franceza, franceza – romana) pe durata intregului program, 2 pauze de cafea.

Unde se fac inscrierile?

Inscrierile se fac fie pe site-ul Centrului de Dezvoltare Personala AmaneSer, fie pe e-mail la adresa amaneser@amaneser.ro, fie la numerele de telefon 021/327.54.45 sau 0723.396.368.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s