Tinerete fara Batranete la Teatrul National pentru Copii ABRACADABRA

De Sfantul Andrei si de 1 Decembrie, Magicianul Marian Ralea le propune copiilor un spectacol inedit la Teatrul National pentru Copii ABRACADABRA: „Tinerete fara Batranete si Viata fara Moarte”.

Iata invitatia Magicianului la spectacol:

Drumul lui Fat Frumos a trecut prin Povestile celor trei tari in acest an al sarbatoririi a o suta de ani de la Marea Unire.

Va invit pe 2 decembrie sa imbracam „ IA” noastra parinteasca si sa ne jucam de-a cea mai frumoasa poveste a Romanilor, „Tinerete fara Batranete si Viata fara de Moarte”, scrisa de Petre Ispirescu. Nici ca se putea o poveste mai frumoasa la ceas de sarbatoare!

Voi, dragi copii, veti intra in poveste si va veti juca de-a Teatrul, asa cum facem in fiecare duminica la Teatrul National pentru Copii ABRACADABRA. Ilenele Sanziene il vor conduce pe Fat Frumos la plecarea din palatul parintesc si vor astepta intoarcerea eroului. Pe ce meleaguri il va purta Calul cel Nazdravan, daca va ajunge in tara Tineretii… o sa aflam cu totii duminica, 2 decembrie, incepand cu ora 11.00, in Sala Media a Teatrului National

Speactacolele Teatrului National pentru Copii ABRACADABRA

Spectacole de Teatru interactiv pentru COPII (4 -10 ani)

Magicianul si intreaga sa echipa ii asteapta pe copiii intre invita sa recititi povestile noastre, ale Romanilor, in acest timp de Mare Sarbatoare.

Mai multe detalii despre spectacolele Teatrului National pentru Copii ABRACADABRA.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s