Show-ul prietenilor cântăcioși!

Pe 1 iunie, 10.000 de părinți și copii deopotrivă, au cântat și au dansat în parcul Orășelul Copiilor din București!

Am fredonat și am ținut ritmul la “Show-ul prietenilor cântăcioși”! Itsy, Bitsy și Nouria au fost acolo să asigure o suuuper distracție!

Pe scenă ni s-au alăturat Oana Sârbu, Margareta Pâslaru și Monica Davidescu cu Aurelian Temișan!

Au fost cu noi și formațiile: Contrapunct, Liliput, Amicii, Rogvaiv, Miniton, Mini Trouble Crew, Andra și Răzvan Gogan.

Trupa de mici campioane de la Kinetobebe au îmbinat elemente aerobice cu elemente artistice.

Am avut și câștigători! La tombola Atelierelor pentru copii Itsy Bitsy s-au câștigat 3 vouchere de 200 de lei, pentru cursurile din perioada verii.

Aici poti vedea pozele de la eveniment.

Copiii Colorează Viața ediția a V-a – cu sprijinul Primăriei Sectorului 4.

Evenimentul a fost susținut de:modeleaza_copilaria_curcubeu - small

Site-ul www.modeleazacopilaria.ro, care va fi lansat pe 1 iunie, este un proiect realizat, din dragoste pentru copii şi grijă pentru părinţi, de către o echipă de experţi în creştere sănătoasă împreună cu Abbott. Articolele sunt scrise de specialişti în pediatrie, psihologie sau educaţie care îşi propun să ofere părinţilor sprijinul de care logo Abbott -smallau nevoie pentru a lua deciziile potrivite la momentul potrivit. Ne propunem ca împreună să modelăm creşterea sănătoasă a copiilor noştri! 

Cavit Junior și Bioland Junior logo cavitr– cele două game pentru juniori ale companiei Biofarm susțin creșterea armonioasă a copiilor încă din primele zile de viață și până la adolescență!
De 50 de ani, Cavit® asigură necesarul zilnic de vitamine, fiind de-a lungul timpului alături de generaţii întregi de copii şi adulţi. Sub formă de tablete masticabile, cu gust delicios și fără conservanți sau coloranți, produsele din gama Cavit junior le oferă copiilor necesarul zilnic vitamine și minerale, esențiale pentru o copilărie sănătoasă.
logo_bioland Pentru ca cei mici să crească mari şi puternici, au nevoie de toată susținerea! Gama de pediatrie Bioland Junior vine în ajutorul celor mici cu suplimente nutritive de calitate, special croite pe nevoile lor de creștere. Învingători în orice împrejurări!

ps4 - small


3 comentarii la „Show-ul prietenilor cântăcioși!”

  1. Cand veniti si la Brasov ??? Eu caut de mult astfel de activitate deoarece fiul meu are ureche muzicala si voce !
    Cu bine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s