Oana Sarbu vine la „Show-ul prietenilor cantaciosi”

Oana Sarbu, actrita care ne aduce aminte mereu de anii de liceu, vine la „Show-ul prietenilor cantaciosi”, cu muzica, voie buna si vorbe pline de drag.

Dintre parinti, cine nu a crescut cu seria filmelor „Liceenii”? Si, cu siguranta, cu totii ne-am indragostit sau ne-am dorit sa fim ca Dana Vasilescu, personajul principal feminin, interpretat de Oana Sarbu.

De Ziua Copilului, cunoscuta actrita si cantareata de muzica usoara vine la sarbatoarea Itsy Bitsy, sa le cante copiilor si parintilor!

Fiind acum si ea mamica, Oana Sarbu le-a transmis un mesaj tuturor prietenilor Itsy Bitsy, in care le povesteste despre bucuria de a fi parinte.

De cind sunt mama, viata mea s-a schimbat radical.

Am cantat in spectacole pentru copii, am cantat cantece pentru copii, niciodata insa n-am simtit ce simt acum si niciun sentiment nu se compara cu cel al maternitatii!

Ador fiecare clipa petrecuta langa copilul meu! Copiii au nevoie de iubire! Copiii nu sunt lansari de carti sau de CD, nu sunt spectacole… sunt suflete si au nevoie de atentie, iubire, intimitate, timp petrecut cu ei!

Lumea copiilor e o lume sfanta! Iubiti-i pe copiii vostri, acordati-le timp, ascultati-i, incercati sa-i intelegeti, ca pe niste mici adulti.

Oana Sarbu va intra in direct la emisiunea Mamma Mia, joi (29 mai).

Pe 1 iunie, de la ora 17.00, ii asteptam pe toti copiii, parintii, bunicii si curiosii la „Show-ul prietenilor cantaciosi”, in Parcul Oraselul Copiilor din Bucuresti!

Evenimentul este sprijinit de Primaria Sectorului 4 si sustinut de Cavit Junior, Bioland Junior si Modeleazacopilaria.ro, un proiect Abbott.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s