Sebastian Ivan – Fan din intamplare

Prietenii, inclusiv cei de la Itsy Bitsy, il cunosc drept Iva. Si mai stiu ceva despre el: a devenit fan dintr-o intamplare tare haioasa.

Cand a dat de Itsy Bitsy FM, Iva era in clasa a IV-a si „racit cobza”, dupa cum ne povesteste el. Vrand sa asculte niste muzica pe mp3 player, Iva a ajuns din greseala pe un post radio ca niciun altul, unde a auzit „o voce calda, care spunea lucruri ciudate si vorbea cu un copil”.

Din acel moment, Iva nu s-a mai despartit de Itsy Bitsy. Desi nu a reusit sa intre in direct de prima data, a persistat, iar, cand a ajuns sa vorbeasca la telefon cu cei doi extraterestri, s-a bucurat nespus.

Prima oara cand a incercat sa sune, era chiar cand Itsy Bitsy FM implinea sase ani. A incercat de mai multe ori, cu emotie in suflet, dar din cauza ca sunau atatia copii, nu a reusit sa intre in direct.

Dar nu a deznadajduit. (Un fan adevarat nu ar face asta niciodata.) Asa ca, prima sa conversatie cu Itsy si cu Bitsy a insemnat si un nou inceput. „O experienta care mi-a schimbat viata”, spune Iva.

De la toate personajele radioului a ajuns sa invete cate ceva si chiar si acum, la 14 ani, Iva asteapta „sa vina dimineata, ca sa va pot suna si asculta”, tocmai din Cluj.

De la Bitsy a invatat sa devina un bun actor si sa iubeasca ploaia, iar de la Itsy a invatat sa traiasca avand o inima mare, sa iubeasca pe oricine, orice i-ar face. Este locul unde simte ca si-a definit personalitatea.

„Prietenii mei, colorati-mi viata mai departe, pentru ca va iubesc!”, ne transmite Iva.


Nu rata! Promotii grozave Chicco pregateste, de cele de Black Friday aminteste! Campanie valabila in magazine si online in perioada 07.12-31.12.2017
otter.ro

Lasă un răspuns