Sebastian Ivan – Fan din intamplare

Prietenii, inclusiv cei de la Itsy Bitsy, il cunosc drept Iva. Si mai stiu ceva despre el: a devenit fan dintr-o intamplare tare haioasa.

Cand a dat de Itsy Bitsy FM, Iva era in clasa a IV-a si „racit cobza”, dupa cum ne povesteste el. Vrand sa asculte niste muzica pe mp3 player, Iva a ajuns din greseala pe un post radio ca niciun altul, unde a auzit „o voce calda, care spunea lucruri ciudate si vorbea cu un copil”.

Din acel moment, Iva nu s-a mai despartit de Itsy Bitsy. Desi nu a reusit sa intre in direct de prima data, a persistat, iar, cand a ajuns sa vorbeasca la telefon cu cei doi extraterestri, s-a bucurat nespus.

Prima oara cand a incercat sa sune, era chiar cand Itsy Bitsy FM implinea sase ani. A incercat de mai multe ori, cu emotie in suflet, dar din cauza ca sunau atatia copii, nu a reusit sa intre in direct.

Dar nu a deznadajduit. (Un fan adevarat nu ar face asta niciodata.) Asa ca, prima sa conversatie cu Itsy si cu Bitsy a insemnat si un nou inceput. „O experienta care mi-a schimbat viata”, spune Iva.

De la toate personajele radioului a ajuns sa invete cate ceva si chiar si acum, la 14 ani, Iva asteapta „sa vina dimineata, ca sa va pot suna si asculta”, tocmai din Cluj.

De la Bitsy a invatat sa devina un bun actor si sa iubeasca ploaia, iar de la Itsy a invatat sa traiasca avand o inima mare, sa iubeasca pe oricine, orice i-ar face. Este locul unde simte ca si-a definit personalitatea.

„Prietenii mei, colorati-mi viata mai departe, pentru ca va iubesc!”, ne transmite Iva.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s