Riscurile perfectionismului in rolul de parinte

Pentru prima oara, conferinta „Ai copil. Invata sa fii parinte” se desfasoara gratuit! Parintii sunt asteptati in dimineata sambetei de 24 noiembrie la Palatul National al Copiilor din Bucuresti ca sa afle cum pot imbunatati relatia cu micutii lor.

Impreuna cu Adriana Titieni, traineri si psihoterapeuti specializati pe relatiile in familie, comunicare si nutritie vor vorbi adultilor despre cum isi pot creste copiii sa fie autonomi, dar responsabili in acelasi timp.

Prima dintre cele trei teme ale conferintei este cea sustinuta de psihoterapeutul Diana Stanculeanu, de la ora 10.00. Subiectul dezbatut se va axa pe „Costurile ascunse ale perfectionismului in rolul de parinte”. Diana Stanculeanu va vorbi despre ce se petrece in mintea si sufletul unui copil crescut dupa standarde perfectioniste. Parintii vor afla de ce este important sa tolereze greselile celor mici, astfel incat copiii sa capete experienta.

Perfectionismul creste riscul de aparitie a depresiei si anxietatii. Familia trebuie sa fie alaturi de copil in orice circumstante si sa ii ofere neconditionat dragoste, apreciere si acceptare.

Conferinta este organizata de Asociatia Parintilor Isteti si Fundatia Varlaam Mitropolitul, in parteneriat cu Itsy Bitsy si cu sprijinul AXA Asigurari si Romtelecom.

Editia din acest an a evenimentului „Ai copil. Invata sa fii parinte” va fi o discutie doar intre parinti. Grabiti-va cu inscrierea pe aicopil.ro. Locurile sunt limitate!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s