Pesti exotici la Muzeul Antipa

O noua intalnire a programului „La Antipa, in spatele usilor inchise” are loc in aceasta sambata. Subiectul prezentarii din aceasta saptamana se numeste „Pesti exotici din colectiile Muzeului Antipa”.

La conferinta, publicul va afla detalii despre biologia si ecologia pestilor exotici, proveniti din regiuni foarte indepartate ale Globului. Aceste specii impresioneaza prin caracteristicile lor, pe cat de neobisnuite si ciudate, pe atat de interesante si fascinante.

Copiii si parintii din Bucuresti vor descoperi curiozitati legate de cei mai mari rechini ai planetei, diavolii de mare, monstrii abisali, fosilele vii din timpurile dinozaurilor si multi alti pesti exotici – fie ei specii oceanice sau de apa dulce.

Evenimentul are loc de la ora 11.00, la Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa”. Sunt doar 50 de locuri, iar inscrierea se face la numarul de telefon 021.312.88.26 sau la adresa de e-mail florentinap@antipa.ro. Participarea la conferinta se face pe baza biletului de vizitare a muzeului: 5 lei pentru elevi si studenti, 10 lei pentru pensionari si 20 de lei pentru adulti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s