Reteta mancare de fasole cu costita afumata

Ingrediente mancare de fasole cu costita afumata

Ingrediente : 300 de grame de costita afumata, 400 de grame de fasole, o ceapa rosie, doi morcovi, sare, piper, boia, o foaie de dafin, patrunjel verde tocat, putin ulei de floarea soarelui si cimbru.
Mod de preparare :

Spalam fasolea si o punem la inmuiat in apa, cu o zi inainte de a ne apuca de gatit. Apoi o fierbem cu sare. Cat timp fierbe fasolea, curatam ceapa, o tocam si o calim in putin ulei. Dupa ce se rumeneste putin, adaugam costita taiata bucati, amestecam si mai lasam pe foc. Morcovii ii taiem bastonase mai groase si le punem peste costita cu ceapa. Turnam putina apa fierbinte peste si adugam patrunjelul tocat. Punem si fasolea si lasam la fiert, pana se inmoaie. Nu uitam de sare, piper, boia, dafin si cimbru.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s