Reteta biscuiti cu ciocolata – pentru copii

Ingrediente biscuiti cu ciocolata

Ingrediente – pentru 20 de portii : 125 de grame de margarina, 150 de grame de zahar tos, un ou, 200 de grame de faina, 30 de grame de cacao si o ciocolata amaruie.
Mod de preparare :

Pentru inceput, incalzim cuptorul si tapetam doua tavi de copt cu hartie de pergament. Pana atunci frecam margarina scoasa din timp de la frigider cu zaharul si incorporam treptat oul. Separat, cernem la un loc faina si cacaua si le adaugam, amestecand, in prima compozitie. Daca aluatul este lipicios il lasam pentru 20 de minute in frigider. Pudram suprafata de lucru si sucitorul cu un amestec de faina si intindem aluatul pana se obtine o foaie, cu grosimea de trei milimetri, care se taie in cercuri cu ajutorul unor forme rotunde sau a unui pahar dat prin faina. Asezam cercurile in tava de copt, lasand spatii intre ele, astfel incit aluatul sa poata sa creasca. Se coace pana ce aluatul este tare la apasare. Intre timp topim ciocolata la bain-marie. Scufundam apoi ciocolata topita si intindem cu o pensula peste biscuiti. Trebuie sa lasam sa se intareasca ciocolata inainte de a-i servi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s