„Punguta cu doi bani”, in premiera la Teatrul Ion Creanga

Era odata ca niciodata, ca de n-ar fi, nu s-ar… cucuuriguuu! povesti! Toamna bogata-n basme aduce o noua premiera la Teatrul Ion Creanga – „Punguta cu doi bani” – un spectacol muzical interactiv si energic, dupa o poveste tare de demult, care a distrat parinti, bunici si strabunici, pe vremea cand erau ei TICpitici. Recomandat boierilor mici, care inca invata sa numere banuti, spectacolul se joaca in fiecare weekend din luna octombrie la Sala Mica a Teatrului Ion Creanga.

„Punguta cu doi bani” este o excelenta oportunitate de a redescoperi povestile lui Ion Creanga – basme de un incredibil dinamism scenic, desi au fost scrise acum mai mult de un secol. Adaptat de o echipa tanara si talentata, care propune o interpretare inedita a binecunoscutului text, spectacolul aduce publicul – copii si adulti deopotriva – in mijlocul actiunii.

„Inca din foaier pornim in aventura, alaturi de cocos, trecand prin apa si prin foc, în lupta cu boierul, cu vizitiul si bucatareasa. Cand pe drum, cand pe langa drum, în curtea casutei colorate sau printre copaci, strigand cu totii: Cucurigu, boieri mari, dati punguta cu doi bani!” (Gabriela Dumitru, regizoare)

PUNGUTA CU DOI BANI

Dupa povestea omonima de Ion Creanga
Regia si scenariul: Gabriela Dumitru
Costumele: Ioana Colceag
Decorul: Diana Motea
Coloana sonora: Andrei Petre Tatu

Distributia: Cocosul – Ciprian Niculae;
Boierul / Mosul – Voicu Hetel; Vizitiul – Marius Nanau;
Bucatareasa / Gaina – Oana Banuta; Baba – Liliana Donici
Durata: 45 de minute
Recomandat: copiilor între 3 si 6 ani
Spectacolul se joaca pe data de 02, 06, 11, 13 si 20 octombrie, ora 18:00 si pe data de 12 si 27 octombrie, ora 11:00, la Sala Mica (Str. Biserica Amzei 21-23).

Biletele sunt disponibile online, pe myticket.ro si entertix.ro, sau la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creanga – tel. 0767.934.374.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s