Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2016 – Muzica pentru copii cantata de copii

Itsy Bitsy premiaza micii artisti, care compun si interpreteaza muzica pentru copii, care au crescut alaturi de publicul lor. Iar castigatori sunt…

Andra si Razvan Gogan, pentru sutele de realizari muzicale pentru copii. Cei doi fratiori canta de la varsta de 3 ani si au intrat in repetate randuri in Cartea Recordurilor, cu premii pentru cel mai lung concert live sustinut de un copil si cele mai multe CD-uri lansate de doi copii.

De-a lungul timpului, Itsy Bitsy a mentinut o colaborare frumoasa cu cei doi copii talentati, promovandu-le realizarile si oferindu-le micilor ascultatori piese indragite, precum „Chitaristul Chit”, „Mica Sirena” si „Nu mi-e frica de Bau Bau”.

Andra si Razvan Gogan si-au construit o cariera si din dublarea desenelor animate la Disney Junior, oferindu-si vocile unor personaje precum Doctorita Plusica, Printesa Sofia si Zebra Zou. De asemenea, Andra Gogan are si o emisiune pe Disney Channel, numita I love Violetta.

Iar Razvan Gogan a fost chiar si presedinte pentru o zi (astfel fiindu-i implinit visul exprimat in piesa „Vreau sa fiu presedinte”). La varsta de doar cinci ani, pe 2 iunie 2007, Razvan Gogan a semnat Decretul Prezidential pentru Drepturile Copiilor.

La aceasta categorie de la Premiile de Excelenta Itsy Bitsy, nominalizati mai sunt:

  • Corul BimBam – Corul de copii cu o discografie bogata (16 albume lansate) si numeroase melodii de succes in randul copiilor. Dintre cele mai cunoscute piese ale lor, amintim: „Sunt o mica vedeta”, „1, 2, 3, cu prietenii mei” si „Adinuta si Andruta” (piesa in colaborare cu Andra Gogan).
  • Grupul Miniton, cu muzica si versuri compuse de coordonatoarea Mirela Rizea Marinescu. Sigur ati dansat si voi pe „Samba florilor”, pe „Imnul Copilariei” sau pe „Povestea din padure”!

Pe copiii de la Miniton poate i-ati vazut invitati in multe emisuini TV, iar pe Mirela Rizea Marinescu, poate o stiti de la „Povestea de seara” de la Itsy Bitsy sau din cartile de povesti pentru copii, pentru ca ea si-a pus viata in slujba educatiei copiilor, realizand pentru acestia cantece, povesti, cursuri de franceza, manuale de limba romana si muzica.

De-a lungul timpului, Allegretto a efectuat o multime de turnee nationale si internationale, a castigat peste 50 de premii la concursuri si festivaluri si au cantat in fata unor personalitati precum Papa Ioan Paul al II-lea, presedintele Italiei, regii Iordaniei, Marocului, Belgiei si Olandei si multi altii.

Pe parcursul carierei grupului, o multime de generatii s-au format si au colaborat cu artisti ca Margareta Paslaru.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s