Pregateste-te de Cel Mai Itsy Bitsy Show!

Pregateste-te de Cel Mai Itsy Bitsy Show!

Pe 1 iunie, organizam Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala, un festival-maraton pentru parinti si copii. Vino sa te intalnesti cu Itsy, Bitsy, SuperZapa si prietenii lor, la Cel Mai Itsy Bitsy Show!

De Ziua Copilului, intre orele 10:00 si 20:00, in Parcul Alexandru Ioan Cuza, organizam cel mai mare eveniment de joaca parinti-copii din Bucuresti, si le aducem tuturor peste 10 ore de distractie! Pe toate aleile parcului, vei putea participa la ateliere, activitati, jocuri si concursuri pentru toate varstele!

Iar de la ora 17:00, te asteptam la scena din capatul aleii principale, unde vom admira impreuna artisti de toate varstele, de la tinere talente pana la artisti consacrati. Pe scena Itsy Bitsy, vom provoca parintii si copiii la voie buna si joaca in familie. Vom oferi o multime de premii si, bineinteles, Itsy, Bitsy si SuperZapa ne vor insoti pe tot parcursul spectacolului.

Spectacolul va incepe cu Parada Mascotelor, condusa de Profesorul de Joaca. Odata ajunsi cu totii la scena, ne vom bucura de muzica, dans, magie si jocuri.

Printre micii artisti care ne vor uimi se numara:

  • Muzica: DeMogaCamp & Contrapunct, impreuna cu Maia Malancus, castigatoarea Vocea Romaniei Junior, Miniton si invitatii, Corul Liliput, Corul de Copii Radio, Scoala de Joaca.
  • Dans: Trouble Crew – Street Dance cu Mini Trouble, STEYsha School of Irish Dance – Dans irlandez, Clubul Davidans – Dans sportiv, Scoala Copiilor Minardo – Dans modern.

La Cel Mai Itsy Bitsy Show vor mai urca si prieteni buni, consacrati in industriile lor, precum: Marius Moga, Gabriel Cotabita, Virgil Iantu, Marian Ralea si magicianul Bogdan Muntean.

Abia asteptam sa ne intalnim cu totii, intr-o zi dedicata exclusiv unui timp de calitate in familie!


Un comentariu la „Pregateste-te de Cel Mai Itsy Bitsy Show!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s