Pinguinii pe gheata

Pentru a fi in ton cu temperaturile de afara, pinguinii vin sa iti propuna un joc racoros, de jucat cu toata familia, care sa va testeze rabdarea.

In „Pinguinii pe gheata”, cinci pinguini sunt pe teren alunecos. Bucatile de gheata se crapa si gliseaza, iar pinguinii aluneca si cad in toate partile.

Scopul jocului este sa asamblezi piesele de gheata, astfel incat toata bucatile puzzle-ului sa incapa in rama jocului. Pana acum pare un simplu joc de logica, nu?

Ei bine, nu este chiar asa. Cele 5 piese pe care le folosesti in joc au un nume special: „pentomino”. In alte cuvinte, fiecare piesa este formata din 5 patratele. Doar ca aceste piese isi pot modifica forma (au 3 sau 4 posibile forme). Iar pentru a gasi solutia jocului, iti va lua ceva sa gasesti forma corecta. De aceea, ziceam mai sus ca acest joc iti testeaza si rabdarea.

Bineinteles, iti sugerez ca, mai intai, micutul tau sa inceapa cu un nivel mai usor, iar apoi, incet incet sa cresteti impreuna dificultatea. Il poti ajuta sa isi antreneze atentia, logica si rabdarea in acelasi timp. Ca sa nu mai vorbim de cat de bine se va simti cand va salva toti pinguinii!

In total, exista 60 de moduri diferite prin care poti salva pinguinii, 60 de provocari!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s