Patrunde in lumea fascinanta a povestilor NIVEA Creme!

Zilele fericite au mereu un final de poveste. Nimic nu se compara cu serile placute in care explorezi lumi noi alaturi de cel mic, in pijamale pufoase, sub ochii curiosi ai jucariilor preferate. Ritualul povestilor de seara este un moment esential in care legatura dintre parinti si copii devine mai puternica.

Finalul zilei este acel moment cand parintii pot lasa deoparte orice alta preocupare pentru a-i purta pe cei mici prin diferite lumi imaginiare. Aici copiii se pot intalni cu personaje minunate, cu idei de joaca si cu lectii folositoare. Rolul povestitorului este sa dea culoare si sa ii directioneze pe micii ascultatori catre invataturile povestii.

Iar pentru ca ritualul de seara poate fi unul dintre cele mai frumoase momente ale zilei, cand familia se reuneste dupa o zi de birou, gradinta sau scoala, de cativa ani NIVEA sustine obiceiul povestii de seara cu editia limitata de crema NIVEA Creme Tales. in fiecare an, pe cutiuta de crema se anima noi aventuri ale lui Leo, Mia si Urechila care se distreaza de minune, in timp ce invata sa aiba grija unul de celalalt. Povestile NIVEA Creme le ofera parintilor o modalitate distractiva si interactiva de a petrece timp de calitate cu copiii, pentru o dezvoltare armonioasa.

Prezenta iubitoare a parintilor la ritualul de seara le ofera copiilor un sentiment de siguranta. Tot acum se pun bazele unor obiceiuri de ingrijire sanatoase. Facand o rutina din baita de seara, hidratare si povestea inainte de culcare, cel mic se obisnuieste cu acest ritual de ingrijire. Iar pentru ca hidratarea este foarte importanta pentru pielea sensibila a copiilor, NIVEA este partenerul povestilor de seara cu inconfundabilul miros de crema hidratanta, din celebra cutiuta albastra.

Povestea indragitelor personaje revine pe cutiile albastre, spre incantarea celor mici si a celor mari. Anul acesta, Michael Engler (autorul) si Joelle Tourlonias (ilustratorul) au doua povesti cu texte scurte si imagini viu colorate despre aventurile celor trei prieteni. Din seria povestilor din anul acesta puteti afla impreuna cu cei mici cum a devenit o zi obisnuita cea mai buna zi si unde a ascuns Urechila bucuria.

Pentru a transforma ritualul de ingrijire intr-un moment de poveste, Leo, Mia si Urechila prind viata pe noile cutii NIVEA Creme, in editie limitata. Pielea micutilor va fi hidratata si protejata de factorii externi pentru joaca si distractie, iar visele lor vor fi inspirate de aventuri frumoase. Cand vine seara, mirosul placut si povestea de seara asigura nopti linistite.

Povestile pot fi citite si ascultate online pe website-ul NIVEA. in plus, vei descoperi alaturi de micutii tai o serie de jocuri interactive, astfel incat sa puteti alterna lectura cu distractia.

NIVEA Creme este alegerea familiilor din intreaga lume pentru ingrijirea si protectia pielii.

Traieste clipe de poveste cu NIVEA Creme!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s