Pastila sau Perceptie

Realizarea legaturii dintre minte si trup poate avea efecte fantastice! In documentarul Pastila sau Perceptie, aflam despre conceptiile holistice aplicate atat pentru corp, cat si pentru suflet.

Filmul Pastila sau Perceptie, in regia lui Darren Manden si Theresa Grainger respinge ideea de predeterminare genetica. Realizatorii doresc sa explice de ce este necesara educatia cu privire la efectele mediului social. Cum percepem noi mediul si, astfel, cum ne mentinem sanatatea pe termen lung?

„Ceea ce credem ca suntem este dictat de toate lucrurile care ni se spun despre noi si despre locul nostru in lume pana la varsta de 7-8 ani”, explica nutritionistul Rob McIntyre.

Documentarul este structurat in trei parti. La inceput, aflam despre cum ajungem sa cream si sa luam decizii, despre cum suntem unici ca indivizi. Putem realiza schimbari majore in viata noastra doar cu puterea vointei.

A doua parte a filmului are in vedere efectul pastilelor care vindeca simptomele, dar nu si cauza efectiva a bolii. Ne bazam orbeste pe medicamente, fara a mai verifica cu ce tratam corpul.

Ultima parte propune alternative la medicamente. Oamenii au o putere interioara de care nu isi dau seama. Credinta in schimbare poate fi extrem de benefica pentru sanatatea noastra.

Urmareste mai jos documentarul Pastila sau Perceptie.

Proiectul 10:10:10 – Pastila sau perceptie? from OMUL NOU on Vimeo.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s