Legatura sufletului cu Duhul Sfant

„Izvorul inteligentei spirituale este Insusi Dumnezeu”, ne spune Maica Siluana, la conferinta „Ai Copil. Invata sa fii parinte!”. Descopera mai multe despre acest tip de inteligenta.

In noiembrie 2012, la conferinta „Ai Copil. Invata sa fii parinte!” din Iasi, Maica Siluana a vorbit pe tema: „Inteligenta duhovniceasca sau lucrarea Duhului Sfant in viata ta si a copilului tau“.

Ea le-a vorbit celor prezenti dspre cele trei tipuri ale inteligentei umane: rationala, emotionala si duhovniceasca. Maica Siluana subliniaza faptul ca inteligenta spirituala este o calitate a persoanei in lucrarea cu Duhul Sfant si ca sunt anumite trepte de parcurs pana la atingerea acestui tel.

Astfel, aflam cat de importante sunt, atat pentru adulti, cat si pentru copii, cunoasterea de sine, linistea sufleteasca, curatarea gandurilor si, mai ales, legatura cu Duhul Sfant.

Urmareste discursul Monahiei Siluana Vlad despre „Inteligenta duhovniceasca sau lucrarea Duhului Sfant in viata ta si a copilului tau” aici.

Puteti intra in legatura cu Maica Siluana sau puteti avea acces la mai multe materiale duhovnicesti realizate de dumneaei si Centrul de Formare si Consiliere Sfintii Arhangheli Mihai si Gavriil din Iasi:

http://www.sfintiiarhangheli.ro/maica-siluana-va-raspunde

Inteligenta spirituala from Radio IB on Vimeo.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s