Ora de Educatie Rutiera se muta pentru o zi in parcarea Bucuresti Mall Vitan

Ora de Educatie Rutiera se muta pentru o zi in parcarea Bucuresti Mall Vitan

La incheierea anului scolar de pe 15 iunie se termina si editia a patra de Ora de Educatie Rutiera, care a ajuns in 130 de scoli din Bucuresti, adica in fata a 25000 elevi de clasele a III-a si a IV-a.

Pentru a sarbatori acest impact asupra copiilor si succesul proiectului, Asociatia EDIT, impreuna cu Politia Romana, organizeaza pe 2 iunie, ora 11:00, un eveniment dedicat copiilor, dar si parintilor. Sub umbrela celor trei cuvinte cheie ale proiectului, #implicare #siguranta #responsabilitate, in parcarea Bucuresti Mall Vitan vor avea loc workshopuri de educatie rutiera, atelier de desen, tombole cu premii, face painting si demonstratii auto cu pilotii campioni V. Porcisteanu si A. Grigore.

Cu toate ca publicul tinta este format din copii, dorinta organizatorilor este sa ajunga si la parintii acestora, care sunt de fapt soferi si pentru care regulile de circulatie ar trebui sa conteaze cel putin la fel de mult ca pentru cei mici (care au rol de pietoni sau pasageri).

Pe langa supereroii din viata reala, adica domnii politisti, la eveniment vor fi prezente si personajele Batman & Minnie, cu care micutii pietoni isi vor putea face poze.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s