Metoda ESPERE, in sprijinul parintilor si profesorilor

Centrul de dezvoltare personala AmaneSer organizeaza, in perioada 10-11 noiembrie, un nou workshop dedicat parintilor, dar si cadrelor didactice (si altor persoane care lucreaza cu copii) dornice sa afle cum pot construi o relatie buna, sanatoasa si armonioasa cu copiii folosind metoda ESPERE.

Workshopul se defasoara la Centrul Amaneser din Bucuresti si va fi sustinut de Cati Calin – psiholog si trainer in comunicare relationala prin Metoda ESPERE la Centrul de dezvoltare personala AmaneSer, acreditata de Institutul ESPERE International si cu o experienta de 17 ani in training, consultanta si resurse umane.

Intr-o maniera dinamica si vie, atelierul permite celor care nu cunosc Metoda ESPERE sa o descopere intr-un timp scurt, fie lucrand in mod explicit o situatie a lor, fie prin intermediul rezonantelor care apar observandu-i pe cei care lucreaza.

In plus, participantii la workshop vor primi atestare internationala eliberata de Centrul ADRES – institutia din Franta abilitata de Institutul ESPERE International sa deruleze in Romania programele de formare de Traineri si Consultanti in Metoda ESPERE in colaborare cu Centrul AMANESER – organizatorul din Romania.

Mai multe detalii despre eveniment si despre inscriere gasesti aici.


otter.ro
Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s