Metoda ESPERE, in sprijinul parintilor si profesorilor

Centrul de dezvoltare personala AmaneSer organizeaza, in perioada 10-11 noiembrie, un nou workshop dedicat parintilor, dar si cadrelor didactice (si altor persoane care lucreaza cu copii) dornice sa afle cum pot construi o relatie buna, sanatoasa si armonioasa cu copiii folosind metoda ESPERE.

Workshopul se defasoara la Centrul Amaneser din Bucuresti si va fi sustinut de Cati Calin – psiholog si trainer in comunicare relationala prin Metoda ESPERE la Centrul de dezvoltare personala AmaneSer, acreditata de Institutul ESPERE International si cu o experienta de 17 ani in training, consultanta si resurse umane.

Intr-o maniera dinamica si vie, atelierul permite celor care nu cunosc Metoda ESPERE sa o descopere intr-un timp scurt, fie lucrand in mod explicit o situatie a lor, fie prin intermediul rezonantelor care apar observandu-i pe cei care lucreaza.

In plus, participantii la workshop vor primi atestare internationala eliberata de Centrul ADRES – institutia din Franta abilitata de Institutul ESPERE International sa deruleze in Romania programele de formare de Traineri si Consultanti in Metoda ESPERE in colaborare cu Centrul AMANESER – organizatorul din Romania.

Mai multe detalii despre eveniment si despre inscriere gasesti aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s