Maternitatea Polizu primeste primele „Fire de dragoste”

De acum, bebelusii nascuti inainte de termen de la Maternitatea Polizu au parte de Fire de dragoste – seturi impletite de caciulite si botosei.

Donatia a fost facuta de catre initiatorii proiectului – Asociatia Unu si Unu, Micolino si Totul Despre Mame. Astfel, Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Alfred Rusescu a primit 50 de seturi si 20 de caciulite adaptate dimensiunilor bebelusilor nascuti prematur.

Coordonatorii campaniei Fire de dragoste au oferit, de asemenea, 25 de cuiburi necesare ingrijirii speciale a nou-nascutilor. Aceste cuiburi sunt menite sa ii ajute pe bebelusii prematuri sa isi regleze mai usor temperatura corpului, pe toata perioada cat stau in incubator.

In luna octombrie, alte trei maternitati din Bucuresti vor beneficia de aceleasi donatii. In total, vor fi donate 270 de seturi de impletituri si 115 cuiburi.

„Ne bucuram ca am descoperit atatia oameni care vor sa daruiasca mai departe si succesul acestui proiect este o dovada ca implicarea civica este esentiala. Suntem impresionati de modul in care si-au exprimat dragostea prin biletele, iconite, decoratiuni ale seturilor, alegerea textilelor pentru cuiburi, toate ambalate cu multa precupare si drag. Vom avea grija sa fim mesagerii lor si sa transmitem toate aceste emotii frumoase, impartaseste Diana Gamulescu, Vicepresedinte Asociatia Unu si Unu.

„Le suntem recunoscatoare tuturor mamelor din comunitatea TOTUL DESPRE MAME pentru rabdarea si disponibilitatea de a croseta caciulite si botosei pentru bebelusii prematuri. Le multumim tuturor din suflet si le asiguram ca roadele muncii lor vor aduce un strop de caldura acolo unde este mare, mare nevoie”, completeaza Despina Badescu, redactor-sef TOTUL DESPRE MAME.

Detalii despre derularea proiectului se pot urmari accesand pagina de Facebook a comunitatii Micolino sau pe site-ul TOTUL DESPRE MAME.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s